Western Water Park vandland – Adrenalin og sjov for alle aldre

Badelandet i Magaluf/Palmanova

Vandlandet Western Water Park er, som navnet også antyder, et vandland med temaet ‘Det Vilde Vesten’ – og det er faktisk ret gennemført. Udover vandrutsjebanerne, vandbassinerne og spisestederne som i andre vandland, byder Western Water Park også på cowboy-shows samt mini-vandland for de helt små.

Vandlandet har omkring 9-10 forskellige vandrutsjebaner, alle med hver deres unikke tema og adrenalinniveau. For de hårdkogte vandhunde, er ‘Los 4 Diablos’, ‘Tornado’ og ‘The Beast’ oplagte adrenalin-kick og klare must-try’s.

Western Water Park har også bølgebassin, gummiringe og en afslappende jacuzzi.

transport og entre til badeland med vandrutsjebaner på Mallorca

Entré til Western Water Park + transfer fra nordkysten

Hop med ombord på turistbussen, når I bliver samlet op om morgenen i jeres område på nordkysten, og bliv transporteret direkte til Western Water Parks indgang. Her har I hele dagen til at nyde de vilde rutsjebaner, legestativerne og underholdende cowboyshows, indtil I bliver hentet igen kl. 16:30.

entre og transport til marineland og western water park på Mallorca

Combitur: Western Water Park + Marineland + transfer fra nord og øst

Hop med ombord på turistbussen, når I bliver samlet op om morgenen i jeres område på nordkysten eller østkysten, og bliv transporteret til Marineland i Palmanova. Her nyder I et par timer med de flotte delfinshows og går på opdagelse i reptilhuset, inden resten af dagen fortsætter i Western Water Park med vilde vandrutsjebaner.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?