Sanselig vandretur til det gamle forsvarstårn, Torre de sa Pedrissa ved Cala Deià

Tårnet Torre de sa Pedrissa har vel nok én af de mest privilegerede og smukke beliggenheder af alle Mallorcas mange tårne.

Tårnet er placeret næsten yderst på klipperne, ud for evigt smukke Deià, på Pi de Sa Pedrissa, ca. 270 meter over havets overflade.

Her vil du opleve skønheden selv, med enestående udsigt over de stedsegrønne bjergskråninger og ned til det safirblå hav. Ude til venstre kan du se den imponerende klippe ‘Sa Foredada’, der stikker ud fra den ikoniske ejendom, Son Marroig (også et besøg værd).

Udfordrende men smuk vandretur gennem Deiàs natur

Torre de sa Pedrissa blev bygget mellem 1612 og 1614, som et værn mod piratangreb. Tårnets eneste formål var, at alarmere de andre vagttårne med røgsignaler, i tilfælde af trusler. Alligevel havde Torre de sa Pedrissa en kanon og dets fysiske tilstand kunne godt vidne om kamp.

Turen herud kræver gode ben og en sund kondition, men absolut turen værd. Dele af ruten – særligt den sidste del – går gennem private grunde, men ejerne har tilladt vandrere at komme til tårnet, så der er et åbent hul ved siden jernporten.


0 Comments

Skriv en hilsen eller råd

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2020 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?