Gemt i gaden Carrer de la Caridad, her i den rolige landsby, Sencelles, finder du en bygning med en helt særlig historie.

Da søster Francinaina Cirers fader døde tilbage i 1821, gjorde hun nemlig huset til et bedested, hvor pilgrimsrejsende, lokale og naturligvis hende selv, havde mulighed for at finde et fristed.

Godt 30 år senere stiftede hun klosteret Convent de les Germanes de la Caritat i selv samme bygning, hvorefter hun skænkede det til kirken og en etage mere blev bygget til, at huse de pilgrimsrejsende. Mange år senere er klostret igen udvidet ved at købe nabobygningen, som følge af stor popularitet.

Ved siden af hovedindgangen hænger en mindeplade og inde i selve bygningen finder du et lille museum, der fortæller om Francinaina Cirer, hendes liv og viser hendes personlige ejendele i de forskellige værelser. Desuden ses hendes grav i kapellet i stueetagen.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?