Aucanada, eller Alcanada, er en del af den kulturelle højborg, Alcúdia. Nyd en tidsrejse helt tilbage til dengang hvor Mallorca var en del af romerriget. Særligt, er det værd at gå en tur forbi det gamle forsvarstårn, Torre Major, som kigger over hele Alcúdiabugten fra sin strategiske placering her i Aucanada. Aucanada, er også særligt kendt for sin fyrtårnsø, Illa de Alcanada, hvor ét af Mallorcas mest ikoniske fyrtårn rejser sig.

Er du golfspiller, eller har mod på at prøve kræfter med sporten, skal du nyde en runde på den 18-hullers smukke golfbane heroppe, som i høj grad er en af Aucanadas seværdigheder.

Aucanada, er også hjem for ét af Mallorcas mest kendte kunstmuseer, nemlig Fundación Yannick y Ben Jakober, beliggende i den smukke ejendom, Sa Bassa Blanca. Museet er en kendt seværdighed, særligt for sin samling af børneportrætter fra middelalderen.

Også værd at tage med, er den gamle erimitage, Ermitta sa Victoria, en populær seværdighed på vandreturen gennem Aucanada.

Aucanada rejse, guide og ophold

besoeg kunststudio på mallorca+
Victoria klosterkirke og kapel på Aucanada+
kirker mallorca alcudia seværdighed+
seværdigheder alcudia pollentia ruiner romerske+

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?