Seværdighederne i Alcúdia – Her er hvad du skal opleve i Alcúdia

Billig rejse Alcúdia og Port d’Alcúdia

Alcúdia er mere end bare én af Europas bedste sommerferiedestinationer, det er også en kulturel højborg, hvilket gør Alcúdia til en alsidig feriedestination, året rundt.

Når du er på ferie i Port d’Alcúdia eller omrking Alcúdia, skal du helt sikkert en tur på det nostalgiske marked, enten tirsdag eller søndag. Dette marked blev startet helt tilbage omkring 1300-tallet da kongen tillod handel på Mallorca. Gaderne i Alcúdia, byder på arkitektoniske perler, der viser arven fra forskellige kulturelle tidsæraer. Der er det romerske kvater, det arabiske kvarter, bymurene fra middelalderen og den flotte bykerne ved rådhuset og kirken.

I udkanten af Alcúdia finder du ruinerne af Mallorcas første hovedstad, romer-byen PollentiaLige på den anden side af vejen, står det smukke lille kapel, Santa Anna.

Et andet populært udflugtsmål ikke langt herfra, er den ikoniske halvø, Aucanada, eller Alcanada, som foruden én af Mallorcas smukkeste golfbaner, også er hjemsted foret af øens mest fantastiske kunstmuseer hvor også børn kan have fornøjelse, nemlig Fundacion Ben y Yannik Jacober, som holder til i den imponerende ejendom, Sa Bassa Blanca med udsigt over Alcúdiabugten.

Du løber på ingen måde tør for spændende seværdigheder og udflugtsmål omkring Alcúdia, tværtimod.

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?