Sa Clastra de sa Baronia

Sa Clastra de sa Baronia er beliggende centralt i Banyalbufar, på søsiden af de smukke grønne Serra de Tramuntana bjerge.

Clastra betyder patio eller gårdhave på catalansk.

Sa Clastra de sa Baronia tilhørte, som navnet også anslår, baronen og baronessen af Banyalbufar. Sa Clastra de sa Baronia blev bygget tilbage i det 17. århundrede og fungerede, udover som adelig bolig, som kurie for hele jurisdiktionen.

Allerede i det 10. århundrede under arabisk dominans på Mallorca, var Banyalbufar et selvstændigt distrikt, som efter den catalanske erobring blev gjort til selvstændig administrativ enhed.

I patioen kan du under den buede gangbro, som svæver over patioen, se våbenskjoldet for Maria de Sales Sureda Verí i Santacília, som var Baronesse mellem 1689 og 1737.

I dag fungerer sa Clastra de sa Baronia som scene for flere kulturelle arrangementer i Banyalbufar – desuden som hotel, hvor du kan nyde en imponerende udsigt over Middelhavet.

Du kan se og booke værelse på Sa Clastra de sa Baronia her.

[wpgmza id=”300″]
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2020 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

[kleo_social_icons]
Vis
Skjul