Lloseta nær Inca, er en rustik og charmerende landsby, hvor den store kirke i centrum af byen, udgør en del af seværdighederne for området.

Llosetas sognekirke, står med sit høje tårn, i centrum af landsbyen på det højeste punkt. Den første kirke i byen, blev bygget i det 13. århundrede, umiddelbart efter erobringen af øen. I 1578, fik Lloseta sit eget bynavn, hvilket betød at man kunne starte bygningen af en større kirke, som stod færdig i 1582.

Som lokalsamfundet voksede og Lloseta blev et mere industrielt område, voksede menigheden ligeledes. I 1760, valgte man derfor, at udbygge kirken.

I 1814, blev Lloseta delt med Binissalem, hvorefter man indledte arbejdet på en større sognekirke, som stod færdig 30 år senere.

På Placa d’Espanya, foran kirken, kan du nyde en forfriskning på en af byens små fortovscaféer, i den rustikke charme der dominerer Lloseta by.

Lloseta er et attraktivt område for både besøgende og sommerhusejere, du ser selv hvorfor når du mærker byens atmosfære.

I Llosetas gader, kan du også nyde den smukke arkitektoniske seværdighed og perle, Palau de Ayamans, lige over for kirken i centrum.

kirkepladsen i lloseta på mallorca

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?