Den gamle lade fra den originale gård i Ariany

Netop denne bygning, som er blevet renoveret mange gange, var laden der tilhørte den første gård i Ariany.

Du finder hovedfacaden af bygningen lige rundt om hjørnet lige under den store Atotxakirke, blot følg vejen rundt. Fra facaden ser man to dele af laden; en i to plan og en i blot et plan. Den venstre del af bygningen åbner op til den gamle stald, hvor der sandsynligvis blot har været et eller to æsler.  Når man betragter bygninger udenfra, lægger man hurtigt mærke til mange af de forbedringer laden har gået igennem i årenes løb for, at kunne holde sammen på den gamle konstruktion.

Til venstre for stalden ses indgangen til den gamle vinceller, hvor resterne af den gamle vinpresse opbevares. Lokalhistorier fortæller, at der løb en gammel vej direkte fra indgangen af vincelleren til Son Sureda vingården i mManacor, en vej der blev kaldt Markisvejen, en teori om at området har tilhørt en markis efter den katalanske erobring af øen.

Flere lokale seværdigheder og monumenter:

Atotxakirken

Middelalderbrønden

Mirador de sa Creu

Ruinerne af Marinero-møllen

Den gamle vandtank

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?