Carmelitas-klosteret

carmelitas lukket koster palma mallorca
Indgangen til Carmelitas klosteret fra La Rambla i Palma

Kort om Carmelitas-klosteret

Carmelitas-klosteret blev påbegyndt in 1624 og stod allerede færdigbygget i 1637.

Klosteret er dedikeret til Carmen, skytshelgen for søens folk, som altid har haft en særlig betydning her på øen hvor fiskeri har udgjort en væsentlig del af indkomsten.

Selv om klosteret er lukket for besøgende, kan man stadig nyde nogle af bygningens udvendige elementer, bla. soluret, den flotte berokke hovedindgang med afbildning af Carmen med to engle omkring hende, samt balustraderne over rosenvinduet.

Mere information om rejse til Palma

Palma er Mallorcas og Balearenes hovedstad. Byen blev grundlagt af romerne omkring 123 f.kr., men først hovedstad efter den mauriske erobring af øen omkring 903, hvor den fik navnet Madina Mayurqua. Palma byder på et væld af spændende seværdigheder, der alle repræsenterer en del af byens mageårige kulturarv og farverige historie, bla. den utrolige katedral, Almudaina-paladset, Bellver-slottet og Sant Francesc klostret. Palma har et livligt shopping og restaurationsliv, der er altid tusinder af mennesker på gaden og stemningen ebber af hektisk storby-charme. Palma er en af Europas førende turistdestinationer, byen egner sig til både endagsture, weekendophold og heler uger, du løber ikke tør for ting at lave eller se.

Dansk sightseeingsguide til Palma

Billeder af det lukkede Carmelitas kloster

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?