Gran Hotel Sóller er et smukt stykke arkitektur med masser historie

Her ses Gran Hotel i Sóller, Mallorca

Den smukke bygning blev designet i 1800-tallet, af Joaquín Pavía Birmingham, som bla. også er arkitekten bag Mallorcas regeringsbygning i Palma.

Bygningen komplimenterer mange af Sóllers andre smukke arkitektoniske perler, med sin nygotiske stilart. Se bla. Sant Bartolomé kirken og Sóller-banken i centrum af byen. Disse bygninger blev rejst af hjemvendte lykkeriddere, som havde tjent godt under deres eventyr til bla. Sydamerika.

De tidligere ejere af ejendommen her, anvendte bygningens bagerste del til at drive en skofabrik.

I 1960’erne, åbnede så det første hotel i bygningen, men det blev en kort fornøjelse, for allerede i 1970’erne måtte hotelle dreje nøglen om og lukke for gæster. Herefter blev bygningen opkøbt af kommunen, som anvendte den som et kulturcenter.

Men igen for en dekade siden, fik ejendommen nye ejere, som åbnede hotellet under dets nuværende navn, Gran Hotel Sóller. Gran Hotel Sóller er et 5-stjernet luksushotel, som foruden faktastiske faciliteter og services, kan tilbyde en unik autenticitet og atmosfære, som man bare ikke finder særligt mange steder.

Indgangen til luksushotellet, Gran Hotel Soller

Den smukke indgang til Gran Hotel Sóller luksushotellet

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?