Cala d'Or

find rejsen og ferien til det lækre strandhotel playa cala d'or på mallorca

Cala d’Or har gennem mange år, været kendt som en god all-round feriedestination. Området er bygget over 7 små perlebugter, en lækker marina og med masser restauranter. Her er gode muligheder for lejlighedskomplekser, med solopgang.

Porto Cristo

mallorca-porto-cristo-badeferie

Porto Cristo er et område med gode forbindelser til de andre destinationer på østkysten, men adskiller sig med flere lejligehder og feriehuse, end de nærmeste destinationer.

Cala Ratjada

Rejse til Cala Ratjada Mallorca nord med hotel og strand

Cala Ratjada er beliggende på Mallorcas nordøstlige næsetip. Området er udviklet fra en gammelt fiskerby, hvilket giver en spændende kontrast mellem det traditionelle og det moderne. Cala Ratjada vokser sig større og mere populært år for år, navnligt pga. de mange aktivitetstilbud og gode restauranter heroppe.

Ca'n Picafort

Rejse og ferie i can picafort alcudiabugten mallorca

Ca’n Picafort er også et område med gode spisemuligheder, brede strandstrækninger og beliuggenhed tæt på vejnettet.

Peguera

rejseguide til peguera, hvor finder jeg bedste resturanter, børneaktiviteter strande, fly, hotel

Peguera er et godt all-round område, med ideel beliggenhed for både aktiviteter og strandture. Området byder på 3 dejlige sandstrande, med et aktivt by- og restaurantliv.

Peguera har stor tiltrækningskraft hos særligt vores naboer mod syd, tyskerne. Af samme årsag, er der ikke meget autentisk Mallorca hernede, men et område som hr udviklet ig til at imødekomme behov fra Nordeuropa.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?