Convent de les Germanes de la Caritat

lille kloster convent de ses claritat i byen sencelles på mallorca
Om

Gemt i gaden Carrer de la Caridad, her i den rolige landsby, Sencelles, finder du en bygning med en helt særlig historie.

Da søster Francinaina Cirers fader døde tilbage i 1821, gjorde hun nemlig huset til et bedested, hvor pilgrimsrejsende, lokale og naturligvis hende selv, havde mulighed for at finde et fristed.

Godt 30 år senere stiftede hun klosteret Convent de les Germanes de la Caritat i selv samme bygning, hvorefter hun skænkede det til kirken og en etage mere blev bygget til, at huse de pilgrimsrejsende. Mange år senere er klostret igen udvidet ved at købe nabobygningen, som følge af stor popularitet.

Ved siden af hovedindgangen hænger en mindeplade og inde i selve bygningen finder du et lille museum, der fortæller om Francinaina Cirer, hendes liv og viser hendes personlige ejendele i de forskellige værelser. Desuden ses hendes grav i kapellet i stueetagen.

Hvor

Sencelles

Sencelles er et mellemstort området beliggende i Mallorcas centrale del, i Pla de Mallorca regionen. Sencelles er et typisk landbrugsområde, med enestående forhold for cyklister og vandrere der vil på opdagelse i de rurale landdistrikter. Sencelles som en af de eneste byer på Mallorca en årlig økologifestival, hvor der en hel weekend sættes fokus på økologi og bæredygtighed, en festival der er blevet meget populære blandt både lokalbefolkningen og turister. Ønsker du at bo i Sencelles, kan du glæde dig til ophold i skønne rammer på finca eller i en udlejningsvilla.

Sencelles guide til ophold, aktiviteter og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Sencelles

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Oplev flere klostre på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?