Sa Rectoria de Porreres

sa rectoria er præstegården i porreres mallorca
Om

Sa Rectoria er præstegården, der tilhører sognekirken i Porreres og kan dateres tilbage til det 18. århundrede.

Fra præstegårdens hovedfacade kan du se, at højden er på to etager, hvilket er usædvanligt for en præstegård. I stueetagen er hovedindgangen, der føres til via fire trin; den har en overligger med lineære lister og lodrette riller i dørkarmene. Denne døråbning vises inde i omkredsen af ​​en halvcirkelformet døråbning, hvilket måske indikerer en dør, fra før det 18 århundrede.

Ud over de rektangulære vinduer, til venstre for døren, observerer du det lille kapel markeret med et trækors. På første sal, er der et galleri med tre segmentariske buer, afstivet af to kolonner med entasis, isolerede søjler og to pilastre indlejret i siderne; i centrum af den beskyttede væg, ses en medaljon med lindring af Sant Francesc.

Ud over de religiøse kunstværker, bevares også historisk særligt vigtige dokumenter fra sognet her.

Hvor

Porreres

Porreres er et charmerende område beliggende i den sydlige del af regionen Pla de Mallorca. Porreres er kendt for at dyrke abrikoser, og hvert år fejres også denne tradition med en større festival over flere dage i byen, hvor du kan smage og købe produkter lavet af eller med abrikoser. Går du på opdagelse i Porreres kan du se frem til en masse spændende historier fra lokalområdet, bla. bjergtop-templet Monti-Sion, den enorme sognekirke kendt som den ‘rurale katedral’, Santa Creu kapellet med skudhuller fra besættelsen, samt interessante kunstudstillinger på byens lokale museum. Gennem de senere år har Porreres tiltrukket sig større opmærksomhed fra øens kokke, som har startet restauranter i området og forsøgt at give det et præg af gourmet. Ophold i Porreres byder på afslappende og nærværende indlogering på en af de mange agroturismos, hvor du bor i charmerende landlige omgivelser.

Porreres ophold, seværdigheder og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Porreres

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Flere historiske bygninger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?