Esglesia de Lloseta

kirke i lloseta på mallorca
Om

Llosetas sognekirke står med sit høje tårn i centrum af landsbyen

Den første kirke i byen, blev bygget allerede i det 13. århundrede omkring år 1283, umiddelbart efter erobringen af øen.

I 1578 fik Lloseta sit eget bynavn, hvilket betød at man kunne starte konstruktionen af en større kirke, som stod færdig i 1582.

Som og lokalsamfundet udviklede sig og Lloseta blev et mere industrielt område, voksede menigheden ligeledes. I 1760, valgte man således at opføre en ny kirkebygning ved siden af den eksisterende.

I 1814, blev Lloseta delt med Binissalem, hvorefter man indledte arbejdet på endnu en ny og større sognekirke, som stod færdig omkring år 1862. Dette blev den nuværende kirke, som faktisk er en sammenbygning af de to forrige kirkebygninger, som er blevet udfærdiget i smuk neoklassicistisk stil.

På Placa d’Espanya foran kirken, kan du nyde en forfriskning på en af byens små fortovscaféer, i den rustikke charme der dominerer Lloseta by.

Lloseta er et attraktivt område for både besøgende og sommerhusejere, du ser selv hvorfor når du mærker byens atmosfære.

I Llosetas gader, kan du også nyde den smukke arkitektoniske perle, Palau de Ayamans, lige over for kirken i centrum.

Hvor

Lloseta

Lloseta er en hyggelig lille by beliggende direkte på bjergskråningerne, ca. 10 minutter fra Inca. Lloseta er kendt for sit tidligere adelige palads, Ayamans, der stammer helt tilbage fra den katalanske erobring af Mallorca. Men Lloseta har meget mere at byde på, bla. det moderne teater, sognekirken og det gamle Cocó-kapel i udkanten af byen. Lloseta er et oplagt sted at booke et romantisk ophold, det lækre Cas Comte hotel i hjertet af byen er kendt for sit autentiske charme og luksus.

Lloseta seværdigheder og ophold

Flere seværdigheder omkring Lloseta

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Opdag flere kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Alle rettigheder forbeholdes ©2022 Mallorca Oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?