Ermita de Santa Magdalena

ermita de santa magdalena i inca mallorca
Om

Ermita de Santa Magdalena kan besøges både med bil, med cykel eller blot til fods.

Én af det centrale Mallorcas helt store attraktioner, er Ermita de Santa Magdalena øst for Inca, på bakketoppen ‘Puig de Inca’. Dette gamle kloster, der kan dateres helt tilbage til det 13. århundrede efter katalanernes erobring, har en lang og spændende historie bag sig.

Klosterets første beboere har været en flok eneboere, der flyttede hertil allerede i slutningen af det 13. århundrede. Gennem det 15. og 16. århundrede, tilhørte kostret forskellige munke og nonne-ordener, senest Jeronima-ordenen, der dog blev flyttet til klostret Monestir de Sant Bartomeu i 1534.

Fra 1566 – 1784 fungerede Santa Magdalena som en religiøs skole. Siden har klostret kun været beboet én gang, nemlig fra 1931 -1985, hvor en gruppe missionærer havde stedet. Gennem de seneste par århundrede, er Santa Magdalena blevet renoveret over flere omgange og sidste hånd på værket, blev lagt i 1994 hvor interiøret stod endelig færdigt.

På toppen af Puig de Inca, ligger sammen med Ermita de Santa Magdalena, en lille restaurant, hvorfra du kan nyde den imponerende panoramaudsigt over hele Mallorcas hjerte, mens du tanker lidt energi.

Turen herop til Ermita de Santa Magdalena, er særligt populær blandt de aktive, der enten vandrer eller cykler turen til toppen, for at lade sig belønne af den fantastiske udsigt.

Hvor

Inca

Inca er Mallorcas tredjestørste by, og ligger næsten i hjertet af øen, midt mellem Palma og Alcúdia. Inca byder på et livligt handelsliv, ikke mindst takket være det ugentlige marked hvor tusindvis af turister og lokale valfarter til byen for at gøre en god handel på alt fra lokale specialiteter til tøj og sko og lædervarer. Inca er desuden hjemsted for en håndfuld virkelig gode restauranter, bla. Celler Can Ripoll og Celler Can Amer i hjertet af byen. I Inca finder du også en række spændende seværdigheder at kigge nærmere på, besøg f.eks. museet for sko og læderproduktion, bjergeremitagen Santa Magdalena, sognekirken Santa Maria eller det flotte gamle dominikanske kloster. Inca er desuden et populært område blandt aktive turister, beliggenheden mellem bjerge og landområder giver optimale forhold for cyklister og vandrere.

Inca seværdigheder og marked

Flere seværdigheder omkring Inca

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Opdag flere helligdomme på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?