Can Pere Ignasi

Om

Besøg det rurale kulturcenter, Can Pere Ignasi, i Campos

 

Dette eksemplariske hus, Can Pere Ignasi, er sammensat af tre herregårde og blev skænket til Campos kommune af familien Oliver.

Kommunen har udført et vigtigt, og ikke mindst stort stykke arbejde i, at renovere og nyttiggøre bygningen, hvorefter den er udråbt til Campos’ eget kulturcenter. Du finder også byens turistkontor i bygningen, som med glæde hjælper dig med spørgsmål.

I kulturcentret kan du observere de smukke sten, der danner rammerne om huset. Der kører en permanent udstilling i en af salene, med kunstværker fra anerkendte mallorcinske kunstnere samt helt lokale kunstnere som Antoni Mas og Miquela Nicolau.

Den sidste ende af bygningen er omdannet til ernæringsskole, opkaldt efter kokken og kogebogsforfatteren, Madò Abrines Coloma.

Can Pere Ignasi
Plaça Ca’n Pere Ignasi 10
Campos

Hvor

Campos

Campos er et typisk landbrugssamfund beliggende på Mallorcas sydkyst, der i den senere årrække har tiltrukket sig større opmærksomhed fra turisme, særligt grundet de mange muligheder for sport og aktiviteter, men også pga. af Mallorcas største uspolerede strand, es Tranc. I Campos finder du en række luksuriøse og charmerende fincas, hoteller og agroturismos, der på fineste vis kombinerer moderne luksus med autentisk mallorcinsk charme.

Campos ophold og aktiviteter

Flere seværdigheder omkring Campos

Opdag Migjorn-regionen på Mallorca

Migjorn-regionen er den mest sydlige region på Mallorca, og samtidig den tørreste.Den består af kommunerne Campos, Llucmajor, Sanatní, Ses Salines og Felanitx, der blandt andet byder på populære rejsemål som Cala d’Or, s’Arenal og Portocolom. De mange flade arealer i Migjorn-regionen gør det attraktivt at cykle her, særligt omkring Llucmajor er cykelturisme meget populært. I det sydøstlige hjørne af regionen finder du desuden det smukke naturområde, Mondragó Park, som er et populært besøgsmål for strandgæster og naturelskere.

Flere

Flere historiske bygninger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?