El Santuari de La Mare de Déu de la Consolació

Om

El Santuari de La Mare de Déu de la Consolació

Den oprindelige tempelbygning af helligdommen, kan dateres tilbage til det 13. århundrede, hvor man mener at templet har fungeret som et af de første religiøse institutioner i området, i tiden efter den catalanske erobring i 1229.

Klostret blev bygget på bakken Puig de Consolació i 205 meters højde. Konstruktionen af bygningen er langt fra enestående eller noget arkitektonisk unikum, men på grund af historien bag kapellet og dettes betydning for områdets indbyggere samt dets smukke beliggenhed, er det absolut et visit værd.

Santuari de La Mare de Déu de la Consolació er stærkt knyttet til Santanyis historie, da indbyggerne altid har søgt tilflugt i kapellet under tider i nød og krise og under besættelse af pirater.

Fra kapellet kan du beundre en enestående udsigt over kommunen samt over hele den blå kystlinje. I virkeligheden er det nok mere den fantastiske vandretur, der gør besøget heroppe til en så stor oplevelse.

Hvor

Santanyí

Santanyí er en kommune der dækker Mallorcas mest sydøstlige hjørne. Santanyí er bla. hjemsted for populære rejsemål som Cala d’Or, Portopetro Cala Figuera, Cala Llombards og Cala Santanyí, kendt og elsket for deres smukke kyster. Santanyí by er charmerende og intim, og er over årene blevet et slags kunstnerisk mekka hvor flere gallerier er åbnet. Særligt på den centrale torveplads ved byens kirke er der altid god stemning pga. de mange barer og restauranter. Hver onsdag og lørdag kan du glæde dig til det store marked i byen, der altid tiltrækker sig tusindvis af mennesker der kommer for at gøre en god handel. I Santanyí kan du virkelig gøre brug af de vekslende forhold i landskabet, det er særligt populært blandt cyklister, vandrere og sejlere. Leder du efter ophold i Santanyí kan du glæde dig til forkælelse på et af områdets charmerende finca-hoteller, hvor romantik og forkælelse er i højsædet.

Santanyí ophold, aktiviteter og marked

Flere seværdigheder omkring Santanyí

Opdag Migjorn-regionen på Mallorca

Migjorn-regionen er den mest sydlige region på Mallorca, og samtidig den tørreste.Den består af kommunerne Campos, Llucmajor, Sanatní, Ses Salines og Felanitx, der blandt andet byder på populære rejsemål som Cala d’Or, s’Arenal og Portocolom. De mange flade arealer i Migjorn-regionen gør det attraktivt at cykle her, særligt omkring Llucmajor er cykelturisme meget populært. I det sydøstlige hjørne af regionen finder du desuden det smukke naturområde, Mondragó Park, som er et populært besøgsmål for strandgæster og naturelskere.

Flere

Flere helligdomme at opleve på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?