Museu Arqueològic de Son Fornés

museum om talaiotkulturen i montuiri mallorca
Om

Det arkæologiske museum er monografisk og har til formål, at indsamle, studere og udbrede viden om den arkæologiske udgravning, Son Fornés, blot 2,5 km fra Montuïri by.

På museet kan du opleve eminente samlinger af elementer fra forskellige tidsaldre på Mallorca. Her er keramiske genstande, mønter, våben, redskaber samt naturligvis rigeligt med information om Son Fornés.

Son Fornés er betragtet som værende blandt de vigtigste og samtidig mest velbevarede talaioter på de Baleariske Øer.

Specialture kan arrangeres hvor du både kommer ud til talaioten, guides gennem museet samt ser møllen, som står i forlængelse med museet.

Information:

Museu Arqueològic de Son Fornés
Carrer Emili Pou
07220 Montuïri
Tlf. +34 971 64 41 69
Mail:  info@sonfornes.mallorca.museum

Åbningstider & Entré:

November – februar10:00 – 14:00
Marts – oktober10:00 – 17:00
Voksen3,5 €
Børn under 12 årGratis
Hvor

Montuïri

Montuïri er indbegrebet af en mallorcinsk landsby, med ujævne stenbelagte gader, rustikke husfacader og al handel centreret omkring hovedgaden. Montuïri byder på en god håndfuld seværdigheder, såsom udgravningen af den talaiotiske landsby Son Fornés, Sant Miquel eremitagen, de gamle møller og den smukke Sant Bartomeu sognekirke. Desuden byder Montuïri på en række herlige begivenheder, som det ugentlige marked og den årlige agerhøne-festival.

Rejseguide til Montuïri med ophold, aktiviteter og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Montuïri

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Oplev flere museer på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?