Moli d’en Xina

den gamle mølle xina er en seværdighed i algaida mallorca
Om

Kunst i den gamle mølle

På Carrer de Ribera i byen Algaidas nordlige ende, kan kunst, historie og arkitektur-interesserede, finde glæde i den gamle mølle Moli d’en Xina. Moli d’en Xina er bygget i 1738 og renoveret senest igen i 1979.

Moli d’en Xina fungerer i dag som kunstatelier og er et særligt unikt sted, med en speciel atmosfære der opfordrer dig til på rolig, fredelig vis at udforske dens rum og opdage den kreativitet der omslutter stedet.

Hvor

Algaida

Algaida er for mange mennesker indbegrebet af mallorcinske traditioner og mallorcinsk kulturarv, hvor ældgamle religiøse monumenter, vindmøller og landbrug præger områdets ydre. Algaida er hjemsted for en række interessante seværdigheder, herunder det berømte Santuari de Cura kloster, Castellitx kapellet, Xina-vindmøllen, Sant Pere i Sant Pau sognekirken. Rejser du på cykel eller er du på vandretur er Algaida et oplagt besøgsmål, for her er vitterligt et utal af muligheder for både fysisk udfoldelse mens du får en på opleveren. Algaida byder også på flere herlige begivenheder i løbet af året, hvor egnstraditionerne fejres, særligt els Cossiers dansegruppen fra Algaida er et sandt fænomen.

Algaida, seværdigheder, aktiviteter, ophold og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Algaida

Flere

Flere historiske bygninger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?