Gordiola Glaspusteri

udflugt til gordiola glaspusteri i algaida mallorca
Om

Gordiola Glaspusteri

Ved den vestlige indkørsel til Algaida, finder du Mallorcas ældste glaspusteri, Gordiola. Grundlæggeren Bernardo Gordiola boede i mange år i Venedig, hvor han lærte at arbejde med glaspusteri og udformning. I begyndelsen af det 18. Århundrede, var Venedig verdens mest berømte produktionscenter for kunstnerisk udformet glas. Denne tradition bragte han til Mallorca og videreudviklede den og skabte sit eget design.

Vidrierias Gordiola S.L
Carretera Palma-Manacor, KM 16
07210 Algaida
+34 971 66 50 46

Hvor

Algaida

Algaida er for mange mennesker indbegrebet af mallorcinske traditioner og mallorcinsk kulturarv, hvor ældgamle religiøse monumenter, vindmøller og landbrug præger områdets ydre. Algaida er hjemsted for en række interessante seværdigheder, herunder det berømte Santuari de Cura kloster, Castellitx kapellet, Xina-vindmøllen, Sant Pere i Sant Pau sognekirken. Rejser du på cykel eller er du på vandretur er Algaida et oplagt besøgsmål, for her er vitterligt et utal af muligheder for både fysisk udfoldelse mens du får en på opleveren. Algaida byder også på flere herlige begivenheder i løbet af året, hvor egnstraditionerne fejres, særligt els Cossiers dansegruppen fra Algaida er et sandt fænomen.

Algaida, seværdigheder, aktiviteter, ophold og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Algaida

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Flere udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?