Església Parroquial de Sant Pere i Sant Pau

sant pere i sant pau kirke i algaida mallorca
Om

Església Parroquial d’Algaida Sant Pere i Sant Pau er sognekirken i Algaida

 

Du kan ikke undgå at se landsbyens store kirke i centrum af byen, lige bag ved Placa sa Placa.

Sognekirken har oprindelse tilbage til omkring år 1410-1445, hvor den skulle træde i stedet for Castellitx. Dens nuværende udseende med sin gotiske stil, er bygget ovenpå den tidligere kirke fra oprindelsestiden. Særlig interessant er den store altertavle indeni kirken i barok stil.

Hvor

Algaida

Algaida er for mange mennesker indbegrebet af mallorcinske traditioner og mallorcinsk kulturarv, hvor ældgamle religiøse monumenter, vindmøller og landbrug præger områdets ydre. Algaida er hjemsted for en række interessante seværdigheder, herunder det berømte Santuari de Cura kloster, Castellitx kapellet, Xina-vindmøllen, Sant Pere i Sant Pau sognekirken. Rejser du på cykel eller er du på vandretur er Algaida et oplagt besøgsmål, for her er vitterligt et utal af muligheder for både fysisk udfoldelse mens du får en på opleveren. Algaida byder også på flere herlige begivenheder i løbet af året, hvor egnstraditionerne fejres, særligt els Cossiers dansegruppen fra Algaida er et sandt fænomen.

Algaida, seværdigheder, aktiviteter, ophold og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Algaida

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Flere kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Alle rettigheder forbeholdes ©2022 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?