Galería Maior

galleria maior kunstgalleri i pollenca mallorca
Om

Besøg et moderne kunstgalleri i hjertet af Pollença

Galería Maior de Pollença blev grundlagt tilbage i 1990 og har siden udført en vigtig rolle i, at fremme samtidskunsten på Mallorca.

Galería Maior de Pollença repræsenterer både upcoming navne og etablerede kunstnere, der alle arbejder med nye medier til, at skabe innovative måder at udforske, fortolke og visualisere måden det kunstneriske sprog opleves på.

I juli 2004 åbnede Galería Maior de Pollença også en afdeling i Palma de Mallorca.

I løbet af sommermånederne, fra juli til september, arrangerer Galería Maior de Pollença en række screeninger af videokunst om aftenen under titlen ‘Video på Taget’. Screeningerne foregår om aftenen, hvor kritikere, eksperter, museumsdirektører samt kunstnerne selv, fremviser deres nyeste kreationer på taget af galleriet i Pollença.

Galería Maior de Pollença har også et kreativt værksted, hvor kunstnere af alle støbninger eksperimenterer med farver, belysning og andre elementer, der kan bidrage til kunsten.

Over årene har Galería Maior de Pollença deltaget ved flere prominente kunstmesser, blandt andet ARCO, ArtCologne, LOOP, Artissima og PULSE i både Miami og New York.

Hvor

Pollença

Pollença er en historisk by og kommune beliggende på Mallorcas nordvestlige kappe, ca. en times kørsel fra Palma. Foruden Pollença by inkluderer kommunen også de meget populære rejsemål, Port de Pollença og Cala Sant Vicenc. Pollença er et skønt område og by at udforske, her er masser af seværdigheder og aktiviteter at kaste sig over. Besøg f.eks. el Calvario trappen, den romerske bro, den enorme sognekirke Nostra Senyora dels Angels og Ermita del Puig de Maria. Du kan også nyde en tur på museum, f.eks. Pollenças lokalhistoriske museum eller Marti Vicenc husmuseet. Pollença er desuden et hamrende fedt område at dyrke sport i, du kan stort set udøve alle slags sport. Ved kysten finder du smukke brede strande og i dalen finder du bjerge og uspoleret sanselig natur. Særligt cykling og vandring er populære aktiviteter her, men også golf og sejlads tiltrækker turister. Skal du bo i Pollença er der flere fantastiske overnatningssteder, alt fra 5-stjernet luksus til charmerende ferieboliger og lejligheder kan bookes i området.

Pollença hotel, aktiviteter, seværdigheder og marked

Flere seværdigheder omkring Pollença

Opdag Tramuntana på Mallorca

Tramuntana er både en region og en bjergkæde beliggende på Mallorcas vestlige side. Tramuntana er kategoriseret som UNESCO World Heritage grundet den høje biodiversitet, men også pga. af de mange stenterrasser bygget ind i bjergvæggene til dyrkning, samt de mange mure bygget med tørstensteknik. Tramuntana byder foruden den sanselige og smukke natur også på en række meget charmerende bjerglandsbyer værd at besøge, hvor du virkelig kan opleve mallorcinsk autenticitet og idyl.

Flere

Flere udstillinger og museer på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?