Nostra Señora del Carmen

kirken nostra senora del carme i port de andratx mallorca
Om

Kirken i Port d’Andratx, Nostra Señora del Carmen

Takket være en utrolig dedikation fra den lokale menighed i Port d’Andratx, kunne byggeriet af kirkekonstruktionen begynde i 1917.

Allerede den 25 december 1918, kunne den nye kirke i Port d’Andratx indvies og velsignes. På dette tidspunkt bestod kirken blot af hovedskib, kor samt et sidekapel i hver side. Den endelige færdiggørelse af kirkekonstruktionen var i 1928.

Port d’Andratx har gennem århundreder været en aktiv fiskerihavn, hvorfor det gav god mening at dedikere kirken til Carmen, protektor for søens folk.

Du finder kirken i gågaden, hvor de mange lækre butikker også ligger, parallelt lige bag marinaen og havnefronten.

Hvor

Andratx

Andratx er kendt og elsket som et af Mallorcas mest eksklusive områder, det er her de velhavende og kendte mennesker køber ejendom. Foruden Andratx’ gamle bydel, finder du også den lækre marina ved den gamle havn, den charmerende gamle fiskerby Sant Elm og det populære rejsemål Camp de Mar. Hver onsdag kan du tage på marked i Andratx’ middelalderby, en hyggelig og autentisk oplevelse. Dette er samtidig en god mulighed for at snuse til områdets seværdigheder såsom Son Mas, Santa Maria kirken og CCA kunstmuseet. Overvejer du ophold i Andratx kan du glæde dig til luksuriøse ferieboliger beliggende på de smukke bjergskråninger, med direkte adgang til naturens mange muligheder.

Andratx overnatning, aktiviteter og marked

Port Andratx hotel og aktiviteter

Flere seværdigheder omkring Andratx

Opdag Tramuntana på Mallorca

Tramuntana er både en region og en bjergkæde beliggende på Mallorcas vestlige side. Tramuntana er kategoriseret som UNESCO World Heritage grundet den høje biodiversitet, men også pga. af de mange stenterrasser bygget ind i bjergvæggene til dyrkning, samt de mange mure bygget med tørstensteknik. Tramuntana byder foruden den sanselige og smukke natur også på en række meget charmerende bjerglandsbyer værd at besøge, hvor du virkelig kan opleve mallorcinsk autenticitet og idyl.

Flere

Flere kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?