CCA – Danskejet galleri for samtidskunst

cca galleri i andratx på mallorca
Om

CCA Andratx er beliggende på den sydlige del af Tramuntana-bjergkæde, blot 30 minutters kørsel fra Palma. CCA Andratx er dedikeret til skabelse og udstilling af samtidskunst, og søger at give dig som besøgende, en unik kulturel oplevelse, fra nationale samt internationale kunstnere.

CCA Andratx blev grundlagt af Jacob og Patricia Asbæk tilbage i 2001, og har siden viet deres liv til at skabe det perfekte oplevelsesrum for besøgende, samlere og kunstnere med interesse i samtids- og nutidskunsten.

Den 4.000 m2 store lyse udstillingshal viser på fineste vis respekt til den traditionelle mallorcinske arkitektur og kombinerer denne med minimalismens tidsløse mangfoldighed. Hele udstillingshallen er beliggende i smukke naturomgivelser i det evigt smukke Andratx-område i Mallorcas flamboyante sydvestlige hjørne.

Marts – oktober

Tirsdag – fredag10:30 – 19:00
Lørdag – søndag10:30 – 16:00
MandagLukket
Wifi:Gratis

November – februar

Tirsdag – fredag10:30 – 16:00
Lørdag – søndag10:30 – 16:00
MandagLukket
Wifi:Gratis
Hvor

Andratx

Andratx er kendt og elsket som et af Mallorcas mest eksklusive områder, det er her de velhavende og kendte mennesker køber ejendom. Foruden Andratx’ gamle bydel, finder du også den lækre marina ved den gamle havn, den charmerende gamle fiskerby Sant Elm og det populære rejsemål Camp de Mar. Hver onsdag kan du tage på marked i Andratx’ middelalderby, en hyggelig og autentisk oplevelse. Dette er samtidig en god mulighed for at snuse til områdets seværdigheder såsom Son Mas, Santa Maria kirken og CCA kunstmuseet. Overvejer du ophold i Andratx kan du glæde dig til luksuriøse ferieboliger beliggende på de smukke bjergskråninger, med direkte adgang til naturens mange muligheder.

Andratx feriebolig, aktiviteter og marked

Flere seværdigheder omkring Andratx

Opdag Tramuntana på Mallorca

Tramuntana er både en region og en bjergkæde beliggende på Mallorcas vestlige side. Tramuntana er kategoriseret som UNESCO World Heritage grundet den høje biodiversitet, men også pga. af de mange stenterrasser bygget ind i bjergvæggene til dyrkning, samt de mange mure bygget med tørstensteknik. Tramuntana byder foruden den sanselige og smukke natur også på en række meget charmerende bjerglandsbyer værd at besøge, hvor du virkelig kan opleve mallorcinsk autenticitet og idyl.

Flere

Flere museer og udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?