336*280

336*280

336*280

Palma er ikke anderledes fra mange andre storbyer i det sydlige, men har måske endda flere smalle gader, end de fleste kan prale med.

Mallorcas natur og landskaber er enestående og du har mulighed for, at indtage den friske luft og storslåede udsigt med smagen af frihed, når du suser rundt på scooteren.

 

At leje scooter på Mallorca, er en anderledes og underholdende måde at udforske øen på. Med en scooter, vil du være i stand til at nå til de unikke og autentiske steder, som du måske ikke komme, med offentlig transport.

Pak en picnickurv og smut af sted mod de paradisiske strande Es Trenc, Cala Verques, Es Dolç eller Es Carbo. Der er mange spændende steder, hemmelige bugter og naturreservater, som udgør perfekte mål for en hyggelig frokost i det fri.

Den vel nok største udlejer af scootere på Mallorca, er Cooltra. Cooltra har afhentningskontorer overalt på øen, i de mest populære destinationsområder. De har et væld af forskellige modeller med både 50cc og 125cc motorer, som kan lejes enten på dagsbasis eller for længere perioder, helt op til en måned. Når du lejer en scooter fra Cooltra, enten fra deres egne kontorer i Palma eller fra en af deres partnere rundt om på øen, er forsikring og hjelm altid inkluderet.

I følgende områder kan finde dem:

  • Palma – Lige bagved Palma Aquarium, Carrer Monsenyor Palmer, 3
  • Palma – Playa de Palma, Calle Garsa, 1
  • Paguera – Hos partneren, SAM, Calle de los Pinos, 3
  • Alcúdia – Auto Lagoon, Avenida Pere Mas I Reus, 18
  • Cala Ratjada – Ronnys Zweiradvermietung, Calle de Méndez Núñez, 51
  • Cala Millor – Pitts Boxengasse, Calle del Penyal, 5A
  • Cala Serena / Cala d’Or – Michael´s Diving School, Avinguda de l´horta S/N

 

Du kan altid besøge dem på deres hjemmeside for mere info.

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?