Convento de Sant Agustí

sant augusti augustinerkloster og kirke i felanitx
Om

Convento de Sant Agustí er det gamle augustinerkloster og kirke i Felanitx

Klostret Convento de Sant Agustí ligger i byens nordvestlige ende, ikke langt fra Estación Enològica. Den meget imponerende klosterkirke, er i virkeligheden en overbygning på den oprindelige kirke, som blev bygget allerede tilbage i 1603. Klosterkirken du ser i dag, blev påbegyndt i år 1646 af munkene af Sant Agustí-ordenen og først færdigbygget omkring år 1701.

I 1835 blev munkene dog tvunget ud af klostret, da Mallorcas premierminister Mendizábal, valgte at frasælge Convento de Sant Agustí for at indsamle penge til, at støtte Dronning Isabella II i Første Carlistekrig.

Det lykkedes igen i 1901 for den katolske kirke, at tilbagekøbe klostret, men har endnu ikke haft succes til, at genskabe tidligere tiders store identitet for denne smukke klosterkirke.

Hvor

Felanitx

Felanitx er en by og kommune beliggende på Mallorcas østlige side. Foruden selve byen består Felanitx også af den populære lystbådehavn Portocolom, der over årene har udviklet sig til et populært rejsemål med masser af restauranter og muligheder for ophold. Felanitx byder på masser af kultur og historie der kommer til udtryk i de mange årlige begivenheder og seværdigheder der er værd at kigge forbi. Særligt i forhold til seværdigheder kan Felanitx prale af at være hjemsted for et af Spaniens 10 mest unikke borge, nemlig Castell de Santueri. Men også det imponerende bjergtop-kloster Santuari de Sant Salvador, sognekirken Sant Miquel, augustin-klosteret og den gamle enologiske station er værd at svinge forbi på turen.

Felanitx seværdigheder, marked og ophold

Flere seværdigheder omkring Felanitx

Opdag Migjorn-regionen på Mallorca

Migjorn-regionen er den mest sydlige region på Mallorca, og samtidig den tørreste.Den består af kommunerne Campos, Llucmajor, Sanatní, Ses Salines og Felanitx, der blandt andet byder på populære rejsemål som Cala d’Or, s’Arenal og Portocolom. De mange flade arealer i Migjorn-regionen gør det attraktivt at cykle her, særligt omkring Llucmajor er cykelturisme meget populært. I det sydøstlige hjørne af regionen finder du desuden det smukke naturområde, Mondragó Park, som er et populært besøgsmål for strandgæster og naturelskere.

Flere

Flere kirker og klostre på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?