Església de Santa Eugènia

I hjertet af Santa Eugènia, i et kryds på en en højning, finder du sognekirken for Santa Eugènia.

Den 22. februar 1583, stod en enig landsbybefolkning sammen og krævede af biskoppen, at en kirke måtte rejses i Santa Eugènia. Urbaniseringen i den lille landsby var taget kraftigt til gennem de seneste 100 år og indbyggerne mente ikke længere, at det var fair at de skulle tage turen til nabobyen, den noget større Santa Maria del Cami.

Biskoppen af ​​Mallorca, Joan Vich i Manrique, godkendte tilladelsen til byggeriet, som kunne påbegyndes straks efter.

Den nuværende bygningskonstruktion blev færdiggjort mellem 1699 og 1716, men senere tilføjelser har udvidet kirken yderligere.

Puríssima-kapellet blev bygget mellem år 1839-1841, det høje klokketårn i år 1850 og tværskibet mellem år 1863-1869. I 1913, under styre af Biskop Pere Campins, blev kirken godkendt som sognekirke i forbindelse med Santa Eugènias endelige frigørelse fra Santa Maria del Cami.

Santa Eugènia

Santa Eugènia er en charmerende lille flække beliggende godt 10-15 minutters kørsel fra Palma, en landby hvor de gode gamle spanske traditioner vedligeholdes. Hver fredag kan du lave sanser og behov tilfredsstille på det ugentlige marked, eller deltag i en af de mange begivenheder, f.eks. den årlige teaterfestival. Santa Eugènia er også hjemsted for en god håndful seværdigheder, som den gamle Son Seguí eremitage, kapellet Cueva des Lourdes i klipperne eller Zoologica zoologisk have. Santa Eugénia byder også på et antal skønne overnatningssteder, blandt andet en række skønne ferievillaer eller det luksuriøse Hotel Sa Torre. Der er masser af gode tilbud på ophold i Santa Eugenia.

Santa Eugenia guide til oplevelser og ophold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?