Esglèsia de Santa Margalida i Palma

santa margalida kirke i palma mallorca
Om

Santa Margalida kirken stammer helt tilbage fra 1238, den blev rejst af fransiskanske munke i Palma.

Kirken undergik massive renoveringer i hhv. 1341, 1374 samt igen i 1967, hvor den måtte restaureres flere steder.

Op gennem tiden har Santa Margalida bla. tjent som kirke for militærpersonel, men i dag er den omdannet til hjem for folk med Alzheimers.

Santa Margalida er bygget på et rektangulært kirkeskib med kapeller på hver side, typisk kirkearkitektur.

Af særlig interesse inde i kirken, ses gravstedet af Guillem de Torrella (1267), som var Kong Jaumes højre hånd i forbindelse med erobringen af Mallorca.

Hvor

Palma

Palma er Mallorcas og de baleariske øers hovedstad, en by der flere gange er kåret som den bedste by i verden at bo i. Palma har en lang og spændende historie, der tager os helt tilbage til dens grundlæggelse i romertiden. Gennem mere end et årtusind har flere kulturer haft sat deres præg på byen, som på mange måder ebber af kulturhistorie og mangfoldighed. Palma er et oplagt besøgsmål på enhver tur til Mallorca, der er altid noget at se eller lave her, f.eks. en shoppingtur i de mange butikker omkring hjertet af byen, eller en tur på cafe eller restaurant. Palma er samtidig hjemsted for nogle utrolige seværdigheder, der nok skal få kameraet frem. Besøg bla. Sa Seu katedralen, Bellver-slottet, Almudaina-paladset, de arabiske bade, Casal Solleric, Sant Francesc klostret, tag en tur med veterantoget til Sóller eller udforsk byens arkitektoniske perler. Ønsker du at bo i Palma, kan du glæde dig til en række sublime luksushoteller som ligger i smukke historiske bygninger i hjertet af byen, hvor opvartning og romantik er notorisk.

Palma sightseeing, seværdigheder og aktiviteter

Flere seværdigheder i Palma

Opdag flere rejsemål nær Palma

Cala Major

Ca’n Pastilla

s’Arenal

Flere

Flere kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2022 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?