http://www.sonvives.com/foto_portada_2.jpg

 
Del med venner og familie

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Den lille finca Son Vives i bjergbyen Banyalbufar, er fundet tæt ved havet på den vestlige kyst af Mallorca i bjergene.

Banyalbufar har en stor tradition for dyrkning af særlige hvide druer, nemlig Malvasia de Banyalbufar. Druen blev allerede kendt i det 19. århundrede, da den østrigske hertug Ludwig Salavtor, omtalte i sin berømte bog “Die Balearen”, denne drue som værende blandt de bedste på Mallorca.

Son Vives blev grundlagt tilbage i 2003, hvilket gør den til blandt de yngste på øen. Den lille finca, beliggende i centrum af Banyalbufar, har ikke meget mere end 1.5 hektar marker, hvor vinstokkene dyrkes.

Navnet Banyalbufar stammer fra det arabiske sprog og betyder noget i stil med “lille vinhave ved vandet”. Det er præcis hvad du tilbydes ved et besøg hos Son Vives, en uforglemmelig dag eller aften hvor du kan nyde gårdens egen vin, mens du med panoramaudsigt over Middelhavet ser solen gå ned. Det er utroligt hyggeligt at besøge Son Vives, man føler sig som gæst af huset i familiære rammer. Under besøget nøjes du ikke med at smage på de lækre dråber, men bydes også lokale delikatesser som sobrassada, hjemmebagt brød med lokalproduceret olivenolie samt ost fra Mahón.

Besøg efter aftale med ejeren, Toni. Find kontaktinformationer på Finca Son Vives’ hjemmeside

hotel_tripadvisor
book hotel mallorca
site_logo_top

Se Finca Son Vives på kort

Filter by

 

Get Directions


 
show options


Fetching directions……

Reset directions

Print directions

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?