Besøg den lækre vingård, Son Artigues, mellem Porreres og Felanitx

I år 2000 begyndte ejeren, Marc, at eksperimentere og tilpasse sin finca, med det simple formål, at producere vin som kunne sælges kommercielt.

Vingården voksede lidt efter lidt, da alt det nødvendige udstyr og faciliteter blev installeret kunne han i 2004 præsentere sin første vinlicens til kommerciel brug.

Marc producerer vine som altid er baseret på den lokale Callet-druesort, og alle vine er produceret på druer fra vingårdens egne vinmarker, som er set efter med den største omhu og hengivenhed.

På Son Artigues er alle vine fremstillet efter ædle traditioner, der bruges ingen laboratorier eller moderne teknikker. Der ligger et hård arbejde i, at producere vine på denne måde, men det er deres filosofi og en del af ånden i familien. Formålet med denne klare filosofi er klart, vine skal kunne holde og modne i deres flasker som tiden går.

Du kan besøge denne traditionsrige og klassiske vingård, du skal blot bestille tid via deres hjemmeside her

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?