http://www.sonbordils.es/images/slider/3096dff63b6f59b89b6035fff4f354ae.jpg

 

 


Del med venner og familie

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Finca Son Bordils i Inca, daterer sig tilbage til 1433. Fincaen var allerede producent af vin i det 15. århundrede og oplevede en stor æra af pragt i det 19. århundrede, da det blev en af ​​de tre største vinproducenter i regionen. Her eksporterede man vine primært til Frankrig, hvor vinmarker var blevet ødelagt af phylloxera.

Finca Son Bordils vingården som den er den dag i dag, blev grundlagt i 1998 af Coll Pastor familien og gør sig nu i vin, produceret efter de mest traditionelle metoder. De ønsker at producere vine, som giver cadeau til jorden de kommer fra. Man forsøger ikke at ændre den naturlige smag af druerne, forklarer Ramon, en af ​​ejerne af Son Bordils.

Vingården markedsfører i øjeblikket en række forskellige vine, alle under Son Bordils brand, hvilket giver de optimale betingelser for salg af denne historiske fincas vine.

Også her har man gennem de seneste 10 høstet en række fine priser og megen anerkendelse for særligt deres, ‘negra’ fra både 2000 og 2006.

Besøg Mallorcas ældste vingård og smag selv de forfriskende blandinger. Besøg Son Bordils hjemmeside for mere info

Se Finca Son Bordils på kort

Filter by

 

Get Directions


 
show options


Fetching directions……

Reset directions

Print directions

hotel_tripadvisor
book hotel mallorca
site_logo_top

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?