http://www.sonprim.com/wp-content/uploads/2015/01/SONPRIM_Bodega1.png

 
Del med venner og familie

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Celler Son Prim er en lille familieejet vingård, beliggende i Sencelles i hjertet af Mallorca.

Den nuværende ejer, Jaime Llabrés besluttede i 1993, at genplante samtlige druemarker med formålet at opnå højere kvalitet. Druesorterne blev valgt med omhyggelighed, da han gik efter nogle der var garant for langtidsholdbarhed såsom Merlot, Carbernet og Syrah.

Vingården er kendt som blandt de første på Mallorca til, at producere hvidvin fra røde druer. Den eksperimenterende tilgang til produktionen, med blandingen af røde og grønne druer gør, at Son Prim vil være den førende leverandør af rosévine.

Son Prim har historie for at vinde medaljer og fortsætter med at modtage den maksimale anerkendelse for sine vine. I 2009 modtog den adskillige priser ved den prestigefyldte konkurrence, arrangeret af Prowein i Tyskland, nemlig  guldmedalje for Son Prim Merlot 2006, guldmedalje for Son Prim Syrah 2006, og en sølvmedalje til Son Prim Cabernet 2006.

Son Prim er desuden den eneste mallorcinske vingård, der har alle sine vine anbefalet i “GRAN Guia Penin DE LOS GRANDES Vinos de España”, den vigtigste vinguide i Spanien. Vinene sælges desuden i Danmark.

Du kan besøge den specielle vingård, efter aftale, se Son Prims website

Se Celler Son Prim på kortet

Filter by

 

Get Directions


 
show options


Fetching directions……

Reset directions

Print directions

hotel_tripadvisor
book hotel mallorca
site_logo_top

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?