fotobachus

 
Del med venner og familie

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Kreative vine – traditionelle mallorcanske sorter!

Andrés Gelabert, grundlæggeren af ​​Angel Wine Estate, er mallorciner, men har gennem det meste af sit liv har boet i Californien. Allerede i sine unge år, blev Andrés fascineret af vinfremstillingens kreative processer og da han for nogle år tilbage vendte tilbage til Mallorca, fordybede han sig i de mallorcinske druesorter og fremstillingsmetoder.

Angel Wine Estates filosofi er på én gang traditionel og samtidig nyskabende. De værdsætter mallorcinske druer meget højt og mindst 50 % af alle vin er lavet af mallorcinske druesorter. Samtidig bruger vingården moderne teknologi og metoder til at skabe vine, der er friske og sofistikerede.

Alle vine fra Bodegas Angels Estate har en fyldig smag af druerne, de er lavet på. De er friske og lette at drikke og har en dejlig eftersmag.

Vinsmagning her kan ske ved fremmøde mandag til fredag mellem kl. 10-18 og lørdag efter aftale. Se mere på Bodega Angel Estates hjemmeside

hotel_tripadvisor
book hotel mallorca
site_logo_top

Se Angel Estate på kort

Filter by

 

Get Directions


 
show options


Fetching directions……

Reset directions

Print directions

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?