Hesteridning i Playa de Muro for hele familien

YEEEHAAAA!!!!

Rancho Grande er klar til at sadle op og tage dig og familien, på en enestående oplevelse gennem Mallorcas landskab, på ryggen af én af de mange prægtige heste fra ranchen.

Rancho Grande er Mallorcas største heste-ranch, med mere end 150 franske travere fra egen avl.

Hvad enten du/I selv vil ride hesten, eller nyde turen gennem det enestående landskab og strandområder, i ægte western-vogn, så er Rancho Grande klar til at levere en enestående oplevelse.

Afslepning i ranchens restaurant mens børnene leger

Efter endt ridetur, har hesten fortjent at få mad og drikke, det samme gælder for dig. Besøg ranchens restaurant – og nyd en lækker bøf eller andet direkte fra grillen. Mens oplevelsen falder til ro sammen med den lækre mad, leger børnene i den enorme børne-ranch, med hoppeborge, gynger, rutsjebaner, legebolde og meget mere – naturligvis under opsyn af personale.

Rancho Grande har også sin helt egen mini-zoo, fyldt med farvestrålende fyr fra middelhavsområdet, som børnene elsker at klappe og lære at kende.

Billige rejser til Playa de Muro og Alcudia

Billig all-inklusive rejse til Playa de Muro

Billig all-inklusive rejse til Port d’Alcúdia

Information:

Rancho Grande
Carretera Alcúdia-Artà, KM 13,7
07459 Santa Margalida

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?