naturreservatet og parken mondrago strand

Ét af Mallorcas vel nok smukkeste naturreservater ligger i den højkulturelle by, Santanyi, Parc Natural de Mondragó, et eventyrland du ikke troede kunne eksistere.

Parc Natural de Mondragó blev erklæret naturreservat i 1992 af den baleariske regering. Parkens 785 hektar areal, hovedsageligt bestående af to bugter, indeholder hver både strand, klippekyster, klitter, laguner, fascinerende stenformationer og stenruter, fyrreskove, samt et meget rigt dyreliv.

Det er havet der udgør den vigtigste faktor for dette eksemplariske naturreservat og økosystem, som Mondragó naturligvis er. Du får som besøgende en enestående mulighed for, at komme helt tæt på de mange konkylie dyr, krabber og søpindsvin, der indtager stenene i vandoverfladen. Desuden indeholder Mondragó også specielle plantearter, blandt andet marine fennikel. Fugle som den røde måge eller skarven er også meget almindelige i Mondragó.

Parken indeholder de to strande, s’Amarador og des ses Fonts n’Alis. Rene silkeagtige sandstrækninger, som det varme turkisblå vand fra Middelhavet ebber op mod, er med til at skabe en sanselig kulisse der minder mest af alt om et paradis.

I parken finder du også et informationscenter der har åbent fra 09:00 til 16:00 dagligt.

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?