sa seu katedral palma

Sa Seu, et tegn på dominans

Sa Seu katedralen i Palmas historiske centrum, er en must see seværdighed, og et varemærke på hele Mallorca.

Sa Seu katedralen, blev bygget som symbol på den kristne overtagelse af Mallorca, efter den katalanske erobring af Mallorca i 1231.

Sa Seu katedralen er en seværdighed du ikke må snyde dig selv for i Palma!

Nede ved havnen, starter den gamle gotiske del af Palma de Mallorca, bedre kendt som det historiske centrum af Palma. Her finder du Sa Seu katedralen, der kroner hele bugten. Katedralen blev beordret bygget af Jaume I, i 1229 efter generobringen af Mallorca fra maurerne. Katedralen blev først færdigbygget i 1601, og er bygget oven på en tidligere arabisk moské, som symbol på den kristne dominans.

Når du kommer ind i katedralen, passerer du et lille museum inden du fortsætter ned af de lange gange. Læg mærke til hvordan lyset kommer ind gennem det unikke rosenvindue, der er et af verdens største af sin slags, det er ikke mindre end 12 meter bredt og sammensat af mere end 1200 stykker farvet glas.

De høje søjler indenfor, er dekoreret med jern-kandelabre, designet af Gaudi, ligeledes kan du se hans ufærdige “Crown of Thorns”, over alteret.

must see seværdigheder palma mallorca sa seu katedral
Sa Seu er fantastisk, både indefra og udefra. Alene dens mangeårige historie og mange påvirkninger gennem tiden, er med til at give dig en følelse af datidens epoker der vidner om magt.

læs anmeldelser af sa seu katedralen i palma

Sa Seu skiller sig markant ud fra sine omgivelser, en ren demonstration af magt fra Mallorcas kristne erobrere til alle, der ankom ad søvejen. Med sine flotte gyldne sider, der hæver sig over bymuren er Sa Seu uden tvivl Palmas stolthed og noget du ikke må gå glip af når du besøger byen.

Sa Seu katedralen i Palma er åben mellem kl. 10:00 og 18:00. Reserver dit besøg i katedralen allerede i dag online.

 

Filter by

Get Directions

show options
hide options 


 

Fetching directions…… Reset directions

Print directions

[schema type=”review” name=”Sa Seu Katedral” description=”Den smukke og majestætiske Sa Seu katedra, der kroner Palma de Mallorca, med sin skønhed” author=”Mallorca Oplevelser” user_review=”5″ min_review=”0″ max_review=”5″ ]

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?