Oratori de Sant Blai


Warning: DOMDocument::save(/home/urbangir/public_html/mallorcaoplevelser.dk/wp-content/uploads/wp-google-maps/330markers.xml) [domdocument.save]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/mallorcaoplevelser.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-google-maps/wpGoogleMaps.php on line 1920

Could not save XML file

Could not save marker XML file (/home/urbangir/public_html/mallorcaoplevelser.dk/wp-content/uploads/wp-google-maps/330markers.xml) for Map ID 330

Rejsen rundt i Mallorcas landdistrikter, byder på et væld af små, men vigtige konstruktioner, der hver repræsenterer en brik i historien om det enkelte samfund på Mallorca.

Oratori de Sant Blai er beliggende sydøst for byen Campos, i en sydøstlige del af Mallorca – Campos er et populært sted for landferie på Mallorca.

Cistercienserordenens har altid været kendt for dens særlige gotiske arkitektur og kapellet Oratori de Sant Blai er absolut ingen undtagelse. Kapellet her var det første der blev bygget i Campos, selvom det godt nok ligger godt 3 km udenfor selve byen, men det skal ses i, at på konstruktionstidspunktet i 1248, var Campos endnu ikke en by.

Oratori de Sant Blai var det første kapel eller helligdom i Campos området. Kapellet blev beordret bygget umiddelbart efter den katalanske erobring af Mallorca i 1229, som et tegn på en ny religiøs dominans. Ved siden af kapellet finder du en mindre botanisk have, med indfødte planter, som frem til 1845 fungerede som byens kirkegård.

Hvert år den 3. februar afholdes en byfest i den lille nærliggende landsby, Sant Blaise, hvor også en messe i kapellet finder sted.

Du finder let kapellet, blot kør sydøst ud ad vejen fra Campos mod Colònia de Sant Jordi og du vil efter ca. 3 km se et kors, der markerer sidevejen ind til kapellet.

Oratori de Sant Blai
PM-604
07630 Campos

Filter by

Get Directions

  show options

©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter

Log in with your credentials

Forgot your details?