Tag på tidsrejse i Muro, syd for Playa de Muro

På Calle Major 15 i den hyggelige landsby, Muro, ligger vel nok ét af Mallorcas absolut mest anerkendte og interessante museer, nemlig Det Etnologiske Museum i Muro. Museet giver et fascinerende indblik i svundne tiders ægte mallorcinske stil, og har i øvrigt til huse i et fantastisk renoveret palæ, der viser noget af det flotteste indenfor mallorcinsk arkitektur i landdistrikterne.

I køkkenet finder du enestående keramisk grej, der minder om, hvad du kan finde på markedet i byen om søndagen, det er ganske imponerende og autentisk.

Museet har også et genskabt apotek, hvor du kan udforske lægemidler helt tilbage fra middelalderen, og behandlingsmetoder på de mest almindelige lidelser fra dengang.

Ovenpå er en fin udstilling af lokale artefakter og andre genstande. Disse udstillinger indeholder blandt andet samlinger af siurells (ler-fløjter), historier fra Muro, med mænd på hesteryg der transporterer vand og spiller guitar.

Museets gårdhave tilbyder smed og skomager-workshops, der viser dig hvordan vogne blev samlet af værktøjer der engang blev brugt af de lokale håndværkere. I den smukke gårdhave er opsat en brønd, et vandhjul og flere appelsintræer som alle spiller en rolle i at vise, hvordan man bevarer og fastholder de ædle traditioner indenfor dyrkning.

Museu Etnologic de Mallorca har til huse i det flotte gamle palæ, Casa Alomar bygget i 1670.

Efter et besøg i museet her, vil du pludselig have langt større indblik i – og bevidsthed omkring – hvad det “ægte” Mallorca er, når du fortsætter din rejse gennem landdistrikterne.

Mere om Muro og Playa de Muro

Billig rejse Playa de Muro

Billig rejse Muro

Information:

Museu Etnologic de Mallorca
Carrer Major, 5
07440 Muro
Tlf. +34 971 86 06 47

Åbningstider:

Mandag – lørdag 10:00- 17:00: Søndag 10:00- 14:00:

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?