Es Fortí


Warning: DOMDocument::save(/home/urbangir/public_html/mallorcaoplevelser.dk/wp-content/uploads/wp-google-maps/252markers.xml) [domdocument.save]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/mallorcaoplevelser.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-google-maps/wpGoogleMaps.php on line 1926

Could not save XML file

Could not save marker XML file (/home/urbangir/public_html/mallorcaoplevelser.dk/wp-content/uploads/wp-google-maps/252markers.xml) for Map ID 252

Es Fortí er det vel nok eneste resterende monument af Mallorcas defensive forsvarsbygninger fra middelalderen, som er tilbage i Cala d’Or.

I modsætning til mange andre af Mallorcas kystfæstninger, er Es Fortí ikke et decideret tårn, men en reel fæstning. Es Fortí blev desuden ikke bygget som led i den strategiske defensiv mod pirater i 15 og 1600-tallet, men først fremme 1730, under den spanske tronfølgekrig.

Tag turen op på platformen på toppen af Es Fortí og nyd den enestående udsigt over bugten, der fører ind i Cala Llonga og resten af Cala d’Or.

Get Directions

  show options

©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder, oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?