Arabiske bade i Palma, Banys Arabs, en smuk seværdighed i kort afstand fra Sa Seu katedralen i centrum

Banys Arabs – eller de arabiske bade – er en smuk seværdighed i Palmas historiske centrum, ikke langt fra den imponerende Sa Seu katedral.

Mange besøgende besøger de arabiske bade og den tilhørende have, når de skal have en forfriskning under sightseeing-turen rundt i Palma.

De arabiske bade i Palma er såkaldte “Hammams”, som var betegnelsen på denne type badehuse fra den arabiske verden.

Stedet har efter al sandsynlighed tilhørt en arabisk adelsmand, før, under eller efter stedet blev lavet om til badehus. Man kan tydeligt se, hvordan indgangspartiet til de arabiske bade, henkaster til arkitekturen kendt fra østen.

Arkitekturen af de arabiske bade, stammer fra den byzantinske kulturperiode.

Bemærk, hvordan hver af søjlerne inden for i de arabiske bade er anderledes – søjlerne blev bjærget fra ruinerne af forskellige romerske bygninger, et tidligt eksempel på genbrug.

Haven der hører med til de arabiske bade, er et syn for sig selv. Vilde blomter, kaktusser, palmer og appelsintræer, danner sammen en symfoni af farver, dufte og aroma, der gør haverne til et yndet sted at hvile fødderne med en forfriskning.

De arabiske bade i Palma er ikke et særligt stort sted, men utroligt smukt, hyggeligt og afslappende. Det koster ca. 2 € i entré og du kan tage mad og drikkevarer med ind i haven.
Åbningstiderne for de arabiske bade er 9:30 – 18:00.

Filter by

Get Directions

show options
hide options

Fetching directions……
Reset directions

Print directions

©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder, oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?