s’Illot

This post is also available in: English

Ferie i s'Illot, Mallorca 17

S’Illot er et mindre og meget roligt ferieområde på Mallorcas smukke østkyst. S’Illot er naboby til det mere besøgte og måske mere velkendte Sa Coma, men er i meget skarp kontrast alligevel.

S’Illot er et perfekt valg for dig der søger en rolig base og skøn natur, men ikke vil undvære hverken strand eller moderne faciliteter.

s’Illot

6.3

Børnevenlighed

4/10

  Aktivitetstilbud

  8/10

   Beliggenhed

   8/10

    Restaurant- og byliv

    8/10

     Strand

     5/10

      Særligt godt hvis du søger:

      • Tæt på både byliv og natur
      • Mange aktivitetstilbud

      Bedste hoteller i s'Illot

      Ferie i s’Illot

      Oprindeligt var s’Illot en typisk mallorcinsk fiskerby og blev først kendt som en ferieby op gennem 1980’erne, langt senere end mange andre af Mallorcas mange feriedestinationer. Mens nabobyen Sa Coma samtidig blev bygget til formålet om at være ferieby, bevarede s’Illot sin charme og ændrede ikke sit naturlige udseende. I dag er s’Illot stadig en naturlig lille landsby på Mallorcas kyst, den eneste forandring er opførelsen af en håndfuld hoteller og lejlighedskomplekser.

      S’Illot har de helt rigtige omgivelser til, at give dig en rolig og afslappende ferie. Du finder nogle interessante udflugtsmål herfra, sammen med et omfattende aktivitetskatalog, der tager dig rundt i den smukke natur.

      En bred trafikfri promenade strækker sig imellem s’Illot og Sa Coma, hvor du finder en række butikker, restauranter og barer.

      Hoteller og indkvartering i s’Illot

      Hotellerne i s’Illot er mere eller mindre henvendt til et voksent publikum, mens nabobyen Sa Coma har flere hoteller med børneklubber og børnepools.

      Du finder en overordnet høj standard på hotellerne i s’Illot og mulighed for flot havudsigt.

      I s’Illot finder du desuden en lang række ferielejligheder og villaer med smuk beliggenhed – tag dette med i overvejelserne og find inspiration her      Booking.com

      Restauranter og mad i s’Illot

      I s’Illot finder du et fint udvald af lækre traditionelle fiskerestauranter, der serverer det bedste fra middelhavskøkkenet. Størstedelen af restauranterne i byen, ligger nede ved strandpromenaden, så du rigtig kan nyde udsigten.

      I nabobyen Sa Coma, finder du et langt brede udvalg af restauranter og caféer, med menukort tilpasset et bredt internationalt publikum.

      Stranden i s’Illot

      Stranden i s’Illot er bedre kendt under navnet ‘Cala Moraia’ og måler godt 350 meter i længden. Stranden har fint hvidt sand, der former sig dejligt efter kroppen. Vandet er turkisblåt og lavt et pænt stykke ud – også med sandbund.

      Stranden har fine faciliteter til at give dig en dejlig dag ved stranden, solvogne, parasoller, brusere og toiletter er lige ved.

      Aktiviteter i s’Illot

      Vandreglade feriegæster kan se frem til det fredede naturreservat, Punta d’Amar, beliggende på den lille halvø der stikker ud fra kysten, hvor der også er mulighed for at observere Middelhavets fugleliv.

      Kyststrækningen i s’Illot byder blandt andet på vandsport som dykning, sejlads og vandcykling samt hesteridning langs strandene i området.

      På under et kvarters kørsel, kan du nå én af Mallorcas smukkeste golfbaner, den 18-hullers Club de Golf de Son Servera.

      Populære udflugtsmål og seværdigheder nær s’Illot

      Førnævnte naturreservat, Punta de n’Amer, er ikke blot et populært sted for vandrere, men også for dig der vil nyde en unik udsigt over østkysten fra det gamle vagttårn, Castell de n’Amer, der også byder på en fin våbensamling.

      Omkring kysten sejler katamaraner med glasbund, der viser dig livet over og under Middelhavets azurblå overflade i små laguner.

      Nogle af Mallorcas mest ikoniske seværdigheder, de imponerende Dragegrotter, er at finde i Porto Cristo, blot 10 minutters kørsel fra s’Illot. Her venter tusindvis af drypsten, der vokser fra gulv og loft omkring Europas største underjordiske sø, som du sejler på, mens hundredvis af farvede lys og musik skaber et sandt eventyrland i grotterne.

      Indkøbsmuligheder i s’Illot

      Langs strandpromenaden finder du en række små forretninger, der handler med alt fra dagligvarer til de velkendte strandartikler og typiske souvenirs.

      I Sa Coma, som kan nås til fods på 10 minutter, finder du et langt større og brede udvalg indenfor tøj, parfumerier, juvelerer og supermarkeder.

      Marked i s’Illot

      Du finder desværre ikke et ugentligt marked i s’Illot, men fortvivl ej.

      Mallorca er kendt for de mange markedspladser, der kan besøges hver dag året rundt.

      De største markedsoplevelser får du i Alcúdia tirsdag og søndag, Sineu om onsdagen eller i Inca om torsdagen.
      Læs om alle markeder på Mallorca her

      Bar- og nattelivet i s’Illot, begrænser sig til få barer der holder åbent så længe der er gæster til det.

      For et mere livligt aften og natteliv, kan du tage til nabobyen, Sa Coma.

      Hvor ligger s'Illot?

      ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter

      Log in with your credentials

      Forgot your details?