Santa Ponça

This post is also available in: English

Rejse til Santa Ponca, Mallorca 17

Santa Ponça er beliggende i en fantastisk skøn bugt på Mallorcas sydvestlige side, med gode familievenlige faciliteter og lækre strande for en hver smag.

Santa Ponça byder på lækre restauranter og en masse herlige aktivitetstilbud, der til sammen sikrer dig og din familie nogle skønne uger og evige minder fra ferien.

Santa Ponça er desuden et område i rivende udvikling, nye hoteller og lejlighedskomplekser, ser hvert år dagens lys på klippeskråningerne over bugten.Booking.com

Santa Ponça

7.2

Børnevenlighed

7/10

  Hotelstandard

  8/10

   Beliggenhed

   7/10

    Restaurant- og byliv

    8/10

     Strand

     7/10

      Særligt godt hvis du søger:

      • All-round feriedestination
      • Godt for familier

      Bedste hoteller i Santa Ponca

      Ferie i Santa Ponca

      Hotellerne i Santa Ponça

      I tro stil med hvad du kender fra andre badebyer sydpå, er langt størstedelen af hotellerne i Cala Millor høje med hvidpudsede facader. Santa Ponça er dog stadig ungt og derfor er faciliteterne på de fleste hoteller, helt i top.      Booking.com

      Restauranter i Santa Ponça

      Santa Ponça er kendt for at tiltrække et internationalt publikum, så du finder alt fra franske gourmetretter til kendte fast food kæder i Santa Ponça.

      Så er det kun tilbage, at vælge den bedste restaurant i Santa Ponça og nyde maden!

      Strandene i Santa Ponça

      En af grundene til, at Santa Ponça er bleve et så efterspurgt område og dermed også udbygget så kraftigt over de seneste år, er helt klart de dejlige strande i området.

      familier med børn. Der er masser af vandsports faciliteter, herunder en surfingskole, plus solvogne og parasoller til leje på stranden.

      Hovedstranden er knap en kilometer lang og over 30 meter i bredden, desuden markeret som en “Blåt Flag” strand, hvilket er et europæisk varemærke for særligt rene strande.

      Aktiviteterne i Santa Ponça

      Det er næsten lettere at fortælle hvad der ikke er muligt, end hvad der er, når det kommer til aktiviteter i Santa Ponça, Langs strandlinien, tilbydes vandscootere, vind og keitsurfing, vandcykler, bananen, jetski, speedbåd at naturligvis et særdeles børnevenligt blåtyrkist vand. Santa Ponça og sydvestkysten er desuden populært blandt dykkere, grundet de mange undersøiske grotter.
      I Santa Ponça kan hele familien have det sjovt sammen, slå jer f.eks. løs i det vilde Jungle Parc eller test jeres samarbejdsevne som familie i det underholdende Macera Game.

      For vandrere, cykelryttere, mountainbikere og klatrere, er de berømte UNESCO-beskyttede Serra de Tramuntana-bjerge lige i baggrunden, en oplagt legeplads for den aktive turist.

      Fristes du af golf eller tennis, har du flere oplagte muligheder i Santa Ponça, både Country Club Santa Ponça og Golf Santa Ponça, ligger lige om hjørnet, lige meget hvor i Santa Ponça du bor.

      For børnefamilier er der rigeligt med aktiviteter på Mallorca her.

      Seværdigheder omkring Santa Ponça

      Fra Santa Ponça kan du leje en bil eller bede receptionen på hotellet om at melde dig på en guidet bustur til en eller flere af øen mange seværdigheder. Du kan let komme med offentlig bus til Palma de Mallorca, hvor kultur, seværdigheder og shopping er klar til at give dig den perfekte storbytur.

      Lej en bil og få det maksimale ud af ferien med et par dage rundt i Mallorcas enestående bjergbyer, drypstenshuler eller mange markeder.

      Indkøb i Santa Ponça

      Butikkerne i gadebilledet i Santa Ponça, ligner en hvilken som helst anden badeferie by i Spanien. Her blender de små velkendte souvenirbutikker ind blandt caféer, arkader og madforretninger – kort sagt, finder du alt du måtte mangle i Santa Ponça.

      Marked & events i Santa Ponça

      Du har faktisk mulighed for at komme på marked hele 2 gange om ugen. Hver lørdag er der marked i selve Santa Ponça, mens du om tirsdagen kan besøge nabobyen Pegueras marked.

      Barer og natteliv i Santa Ponça

      Nattelivet er ganske livligt i Santa Ponça, men ikke så voldsomt som i områderne i sydvest som f.eks. Magaluf, men der er masser af barer og pubsr. Du finder rigelig muligheder for familieunderholdning, med forlystelser og arkader i gaderne – også familievenlige barer med live musik og underholdning.

      For dig der ønsker at feste hele natten lang, er der et par klubber og diskoteker i byen, som hitter for de unge.

      Hvor ligger Santa Ponca på Mallorca?

      ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter

      Log in with your credentials

      Forgot your details?