Sa Coma

This post is also available in: English

Sommerferie 17, Sa Coma, Mallorca

Sa Coma er en mindre, men dejlig ferieby på Mallorcas smukke østkyst, ikke langt fra det større og mere kendte ferieparadis, Cala Millor.

Sa Coma grænser op til et beskyttet naturområde, som gør området populært blandt naturelskere og vandrere, desuden er Sa Coma populært blandt småbørnsfamilier.

Sa Coma har alt, du og din familie skal bruge og kan forestille sig til en perfekt ferie, hvor afslapning er nøgleordet.Booking.com

Sa Coma

8.26

Børnevenlighed

8/10

  Aktivitetstilbud

  9/10

   Beliggenhed

   9/10

    Restaurant- og byliv

    9/10

     Strand

     8/10

      Særligt godt hvis du søger:

      • All-round feriedestination
      • Godt for børnefamilier
      • God strand med lavt vand
      • Mange restauranter

      Bedste hoteller i Sa Coma

      Sommerferie i Sa Coma

      Sa Coma er et behageligt og familievenligt ferieområde, moderne og fyldt med gode faciliteter til at underholde alle aldre. Overordnet er Sa Coma et mere stille område i den forstand, at her ikke er det store eller vilde natteliv.

      Ved ankomst til Sa Coma, kan det være en god idé at tage en tur det lille minitog ‘Badia Express’, der kører rundt i feriebyen for at få et overblik over området – desuden er toget meget populært hos børnene.

      Sa Coma er en såkaldt ‘bygget til formålet’ by, som i virkeligheden betyder, at byen har alle faciliteter til at tilfredsstille enhver familiestørrelse.

      I Sa Coma finder du en pæn række 3 og 4 stjernede hoteller, en del med all-inclusive, desuden nogle lækre lejlighedskomplekser for dig der selv arrangerer ferien.      Booking.com

      Restauranter og mad i Sa Coma

      Sa Coma er fyldt med restauranter, barer og caféer, der alle serverer fra et bredt og varieret menukort for at imødekomme et internationalt publikum. I finder alt fra orientalske retter til chateu briand i Sa Coma, og flere restauranter har endda rigtig fin udsigt.

      Her er også mere romantiske resturanter i Sa Coma, bla. Grill la Bodega, med sine mange levende lys og store udvalg af lækre lokale vine.

      Stranden i Sa Coma

      Sa Coma strand er ca. 800 meter lang og godt 40 meter bred – virkelig godt med plads til dens mange besøgende. Selve stranden er fyldt med lækkert hvidt sand, der former sig efter din krop, når håndklædet først er lagt. Vandet er turkisblåt, klart og meget lavt – ideelt for børn.

      Stranden i Sa Coma har gode faciliteter som parasoller, solvogne, toiletter, brusere og beach barer langs den lækre strandpromenade. Netop beach-barerne så tæt på stranden er ideelt når du vil nyde frokosten, mens børnene leger i det bløde sand lige foran – luksus.

      Aktiviteter i Sa Coma

      Sa Coma er kendt for sine mange muligheder, når det kommer til aktiviteter for børn og voksne. Vælg mellem hesteridning, dykning, cykling, vandring, klatrevæg, tennis og golf – ikke at forglemme strand og vandaktiviteterne der byder på surfing, vandcykling, bananen og spil langs stranden.

      Aktiviteter særligt for børn i Sa Coma

      Mange hoteller i Sa Coma har en kids’ club eller lignende børnepasningsordning, hvor børnene sammen med guider og sjove figurer har en festlig dag med masser aktiviteter og sjov. Her bliver børnene rystet sammen og igennem og får brugt en masse energi.

      I Sa Coma ligger østkystens største minigolfbane – den 54 hullers Golf Paradis. Bevæg jer rundt i en tropisk have blandt små vandfald, papegøjer, palmetræer og små søer, hvor der også er både som de små kan sejle i.

      Gokarts, legepladser, 4-personers cykler og meget mere venter på jer og jeres børn til en uforglemmelig familieferie i Sa Coma.

      Udflugtsmål for hele familien fra Sa Coma

      Fra Sa Coma har I et utal af muligheder for, at opleve nogle af Mallorcas mange skatte. Både i byen og på de fleste hoteller kan du leje bil på dagsbasis, eller få hjælp til at booke guidede udflugter.

      Under 20 minutters kørsel fra Sa Coma, finder I de ikoniske og verdenskendte Cuevas del Drach – Dragegrotterne. Imponerende drypstenshuler oplyst af kulørte lamper, der kaster fascinerende afskygninger og silhuetter af sig, mens I sejler rundt på Europas største underjordiske sø, ledsaget af klassisk musik der giver hele oplevelsen et eventyr-tema.

      Indkøb og shopping i Sa Coma

      Har du brug for et afbræk fra stranden og lyst til at ose gennem byens gader, kan du lade dig friste af det store udvalg af fede modebutikker og parfumerier i Sa Coma.

      Der ligger flere store supermarkeder i Sa Coma, der giver mulighed for at pakke en hyggelig strandtaske, eller have lidt godt på hotelværelset.

      Barer og natteliv i Sa Coma

      Nattelivet i Sa Coma er relativt stille, det store fokus på afslapning for børnefamilier, udelukker et betydeligt natteliv. Aftentimernes underholdning sker i form af live musik på restauranter, barer og på selvfølgelig på hotellerne. De fleste barer i Sa Coma har åbent til omkring midnat eller kl. 2:00, hvorefter byen bliver stille.

      Leder du efter et sjovere natteliv under ferien til Sa Coma, tager du blot en taxi eller bus små 10 minutter, til den nærliggende ferieby Cala Millor, hvor et pulserende og sjovt natteliv venter. Her holder DJ’s og kulørte drinks gang i et internationalt publikum, med de fedeste rytmer fra Europas hitlister, til de lyse morgentimer.

      Hvor ligger Sa Coma?
      Hvor ligger Sa Coma på Mallorca?

      ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter

      Log in with your credentials

      Forgot your details?