Puigpunyent

Puigpunyent, Hotel + Guide

Puigpunyent er én af Mallorcas mest idylliske landsbyer, beliggende i en Tramuntana-bjergenes smukke stedsegrønne dale.

Naturens fred, bjergenes friske luft og byens traditionelle stenhuse, er de vigtigste karakteristika i Puigpunyent, hvor tiden ser ud til at være gået i stå.

Puigpunyent har en særlig tiltrækningskraft for vandrere, cyklister og andre naturelskere, som ønsker en rolig og eksklusiv base, men ikke vil undvære mange af øens andre suveræne tilbud.Booking.com

81

Hotelstandard

8/10

  Aktivitetstilbud

  9/10

   Beliggenhed

   8/10

    Restauranter

    8/10

     Her skal du bo i Puigpunyent

     Puigpunyent rejseguide

     Puigpunyent var blandt de første områder på Mallorca, der blev beboet af mennesker, det viser utallige spændende menneskeskabte huler og talaioter rundt om i området, som du kan gå på opdagelse og finde.

     Mange af byens huse stammer tilbage fra urbaniseringens oprindelse i 1500-tallet, hvor flere af dem bærer en særlig arkitektur der kendetegner Tramuntana-bjergene. Hotellerne i Puigpunyent er bygget i moderniserede fincas, herregårde og palæer, hvilket tilfører en ekstra charme og autencitet til opholdet.

     Puigpunyent er fint pakket ind mellem de tre bjergtoppe Puig de Galatzó, Mola de sa Planícia og Fita des Ram, hvor den højeste er Puig de Glatazó med sine 1027 meter.

     mallorca best sights

     Indkvartering i Puigpunyent

     Puigpunyent åbner dørene for en vanvittig smuk beliggenhed, direkte adgang til flere hundrede kilometre af vandreruter og vejnet, oplagt for dig der sætter pris på aktivitet og natur.

     I Puigpunyent består hovedparten af indkvarteringsmulighederne af lækre og rustikke fincas, bygget i traditionel mallorcinsk stil, men tilføjet medmoderne faciliteter, som pools, udendørs køkken mm., så de perfekte rammer for afslapning er sikret.     Booking.com

     Restauranter & mad i Puigpunyent

     Der ligger en god håndfuld skønne spisesteder i Puigpunyent, der serverer lækre spanske og mallorcinske anretninger, sammen med internationale favoritter fra de europæiske køkkener.

     Lokale specialiteter fra området er blandt andet, helstegt pattegris i fad, forskellige svampe samt forskellige kødgryder med kål til. Desuden er området kendt for dets mange skønne vine, der bærer smagen af Tramuntana-bjergenes mange frodige lunde.

     Aktiviteter omkring Puigpunyent

     De UNESCO-beskyttede Tramuntana-bjerge byder på tusindvis hektarer af naturskatte, du skal opleve gennem vandre- og cykelture i området. Faktisk vil nogle folk endda påstå, at her er flere vandreruter end veje.

     Puigpunyent er ikke just et strandområde, men skulle du alligevel have lyst til en dukkert langs Mallorcas azurblå kyster, kan du i bil nå stranden i det populære Cala Major, eller andre af de smukke strande på sydkysten på ganske kort tid.

     Ved kysterne har du også enestående mulighed for, at opleve Mallorcas maritime verden, hvor dykning, sejlads og lystfiskeri er blandt tilbudene.

     Er golf lykken, ligger flere af Mallorcas bedste golfbaner indenfor under en halv times kørsel. Her kan du prøve kræfter med mesterskabsbaner, bunkers og masser andre sjove udfordringer, sat i imponerende omgivelser.

     Udflugtsmål og seværdigheder i Puigpunyent

     Puigpunyents skønne placering på bjergenes sydlige sletter, med gode vejforhold, gør det let og enkelt at nå Mallorcas mange perler og seværdigheder.

     Nærmeste udflugtsmål er den populære naturpark La Reserva de Galatzo, der tager dig på eventyr blandt fritgående påfugle, gennem naturlige grotter og vandfald, med bjergenes majestætiske kroner i baggrunden.

     Området er kendt for dets mange tidligere herregårde, hvorfra kendte og adelige har resideret igennem flere hundrede år. Blandt de mere kendte og oplevelsesværdige nær Puigpunyent er, Sa Granja og Son Forteza med sine smukke søer og haver.

     Længere nord og vestpå i Tramuntana-bjergene, finder du maleriske byer som Valldemossa, Deià, Banyalbufar og Fornalutx, der foruden at være eksemblematiske for bjergenes unikke arkitektur, er omdrejningspunkter for en masse seværdigheder, ikoniske for Mallorcas kultur og historie.

     Indkøbsmuligheder i Puigpunyent

     Du finder nogle sædvanlige kolonialbutikker, et apotek, et par bagere, en bank samt tobakskiosk i Puigpunyent – faktisk rigeligt til at dække normale ‘hverdagsbehov’.

     Hvor ligger Puigpunyent?

     Her ligger Puigpunyent på Mallorca

     ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder, oplevelser

     Log in with your credentials

     Forgot your details?