Portals Nous

This post is also available in: English

Rejse, Portals Nous 17

Portals Nous er blandt de absolut mest eksklusive feriedestinationer på hele Mallorca.

Beliggende i en beskyttet bugt, ikke langt fra Middelhavets hovedstad Palma de Mallorca, gør Portal Nous til et attraktivt område.

Portal Nous er kendt for sin fashinable og flamboyante marina, hvor de mange lystyachts ligger på parade langs molerne, der strækker sig fra promenaden fyldt med caféer og restauranter. Med hotellerne på klipperne, der kigger over marinaen og havet, fristes man hurtigt til at kalde Portal Nous for ‘Lille Monaco’.

Det hele skriger til himlen af high-class og international stemning her i Portal Nous og ved marinaen med navnet Puerto Portals.Booking.com

Portals Nous

6.4

Børnevenlighed

3/10

  Aktivitetstilbud

  7/10

   Beliggenhed

   8/10

    Restaurant- og byliv

    8/10

     Strand

     7/10

      Særligt godt hvis du søger:

      • Eksklusivitet
      • Shopping
      • Voksentid

      Bedste i Portals Nous

      Ferie i Portals Nous

      Indkvarterings-tilbud i Portals Nous

      Nytteløst at sige, at indkvarteringen her i den lille marina også er i den luksuriøse ende. Foruden lækre hoteller, har du mulighed for at leje lækre penthouse lejligheder med underskøn udsigt over hele Palmabugten. Se de spændende indkvarteringsmuligheder her      Booking.com

      Mad og restauranttilbud i Portals Nous

      Temaet her er gennemført og nede ved marinaen finder du et fint udvalg af lækre restauranter, der foruden delikatesser en masse, byder på førsteklasses udsigt over marinaen. Michelin-restauranten Tristan, er også at finde hernede, så er du til avantgarde, er det her.

      Med et bredt internationalt publikum, er menuerne naturligvis også sat sammen herefter, dog uden at glemme middelhavets specialiteter.

      Strande i Portal Nous

      Til Portals Nous hører stranden Playa de Portals Nous – eller Platja de s’Oratori. PLaya de Portals Nous er  en mindre strand med gyldent blødt sand. Vandet her er roligt, klart og lavt, hvilket gør det perfekt for soppere og legebørn i alle aldre.

      Faciliteterne indbefatter solvogne, parasoller, brusere, toiletter og livredder.

      Til tider kan stranden her i Portals Nous, være lidt fyldt gennem sommeren. Derfor kan du med fordel tage turen til Palma Nova eller Magaluf i nærheden, hvor der venter lange hvide sandstrande.

      Aktivitetstilbud i/omkring Portals Nous

      Du løber ikke tør for aktivitetstilbud i Portals Nous, vandsport, sejlads, golf og vandreture, er blot nogle af de aktiviteter du finder omkring Portals Nous.

      Seværdigheder og udflugtsmål nær Portals Nous

      Portals Nous er som sagt beliggende i udkanten af Palma de Mallorca. Du er ikke meget mere end 10 minutter fra nogle af Mallorcas absolut mest populære og største seværdigheder. Fra Portals Nous kan du også let køre til de mange skønne seværdigheder omkring på øen via det gode vejnet.

      Vær opmærksom på dit valg af lejebil – Mallorcas bjergveje er snævre og har meget skarpe sving og kræver en rutineret fører. En mindre og manøvredygtig bil anbefales.

      Indkøb og shoppingtilbud i Portals Nous

      Du finder et fint udvalg af eksklusive forretninger i Portals Nous, der handler med designer -og modevarer indenfor tøj, smykker, møbler, solbriller og parfumer. Får du aldrig nok af shopping, tager du den korte tur ind til Palma, som har alt det nyeste fra modehusene i Europa – endda før de kommer op til os i Danmark.

      Et godt udvalg af wellnesstilbud, står klar til at forkæle dig med massage, spabade samt de nyeste trends indenfor personlig styling og frisurer.

      Begivenheder i Portals Nous

      Portals Nous har ikke sit eget ugentlige marked som kendt fra andre byer. Vil du opleve et af Mallorcas berømte og seværdige markeder, så kør til Inca om torsdagen for det største, eller til Sineu om onsdagen for det mest traditionelle.

      Natteliv i Portals Nous

      Portals Nous er scene til et festligt og jetsetter natteliv, igen i den eksklusive ende. Dj’s holder natten ung med pulserende beats, mens kulørte lamper og drinks giver de mørke nætter farve. Flere lækre beach clubs ligger også i nærheden, klar til at tilbyde dig fest eller chillout lounge dag og nat. Selv med dit mest fashionable outfit, skal du aldrig være bange for at være overdressed i Portals Nous’ natteliv.

      Hvor ligger Cala Mayor?

      ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter

      Log in with your credentials

      Forgot your details?