Pollença

Pollença, Ophold + Guide

Pollença er en historisk by, beliggende på de dramatiske Tramnuntana-bjerges nordlige kappe, ca. 6 km fra den kendte feriedestination Port de Pollença.

I Pollença nyder du godt af den friske bjergluft, de stedsegrønne skråninger samt byens flamboyante kulturliv.

Pollença inviterer dig på aktivferie blandt nogle af Mallorcas mest ikoniske landskaber.
Ferie i Pollenca

Navnet Pollença stammer helt tilbage fra romernes tid, til Mallorcas første hovedstad Pollentia, som i dag, mere end 2.000 år senere, er én af de større seværdigheder i lokalområdet.

Byens charme består i høj grad af den boheme-agtige stemning i bylivet, der centrerer sig omkring den store plads, Plaça Major, i centrum af byen. Her samler indbyggere og besøgende sig dag på dag, på de mange caféer og restauranter, der omgiver pladsen og byens majestætiske sognekirke.

Pollença har gennem de sidste 200 år, set flere kunstnere blomstre op i byen – forfattere, malere og musikere der alle kastede deres kærlighed på Pollença, har været med til at starte byens artistiske tradition.

mallorca best sights

Indkvartering i Pollença

I selve Pollença by, finder du nogle søde petit hoteller, der byder inden for i traditionsrige rammer, med stenbelagte vægge og lokale delikatesser i køkkenet.

Dog består størstedelen af indkvarteringsmulighederne i Pollença af holiday homes, rustikke fincas, herregårde og lejligheder, som lejes.Booking.com
Restauranter, caféer og mad i Pollença

Du finder et dejligt bredt udvalg af restauranter og caféer i Pollença, der serverer alt det bedste fra det internationale køkken. Her er både italienske, franske, britiske samt traditionelle spanske og mallorcinske menukort at finde i byen. Særligt omkring den store Plaça Major finder du et livligt restaurationsliv.for dig.
Aktiviteter i Pollença

Pollenças placering i bjergene, nær den klare kystlinje, gør området populært hos stort set alle sports -og aktivitetsentusiaster.

Om du vil på mystikfyldte eventyr i undervandsgrotter med farverige fiskearter, eller presse benene til maksimum langs bjergskråningernes landeveje i sløjfede hårnålesving, så er Pollença det rette sted.

Der er således dømt vandring, cykling, mountainbiking, golf, klatring, dykning og meget mere, når portene til områdets enestående naturlige faciliteter åbnes for dig.
Seværdigheder og udflugtsmål omkring Pollença

Pollença er en spændende by at spankulere rundt i med dens mange karakteristiske huse og bygninger, der hver fortæller historier om byens udvikling helt tilbage fra dens spæde oprindelse.

Særligt er Pollença kendt for dens mange tidligere klostre, bygget som kroner på områdets bakketoppe, der tilbyder en unik panoramisk udsigt over bjergene og kysten, efterlader dig salig som en munk.

Byens mangeårige kunstneriske indflydelse, har banet vejen for de mange gallerier og museer, som Pollença i dag huser i byens snævre gader. Her finder du alt fra moderne samtidskunst og mediebrug, til Martí Vicençs ‘llengües‘.
Indkøb og shopping i Pollença

Rundt i de små gader finder du en masse lokale butikker, hvor der handles med alt fra lokalt håndværk til internationalt anerkendte brands. Her er også en håndfuld supermarkeder og købmandsforretninger.

I Port de Pollença ligger således også flere juvelerer, parfumerier og tøjbutikker.
Marked i Pollença

Hver søndag formiddag kan du lade dig friste af friske råvarer, lokalt håndværk, kød, oste og meget andet på det lokale marked i Pollenças centrum.

Vil du opleve større eller mere anderledes markedspladser på Mallorca, så kig på siden her, hvor du kan læse om alle de typer markeder, Mallorca tilbyder.

Hvor ligger Pollenca?

Her ligger Pollenca på Mallorca

Her skal du bo i PollencaBooking.com
90

Hotelstandard

9/10

  Aktivitetstilbud

  10/10

   Beliggenhed

   9/10

    Restauranter

    9/10

     Særligt godt hvis du søger:

     • Autentiske rammer
     • Smuk natur
     • Mange aktivitetstilbud
     • All-round område
     ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder, oplevelser

     Log in with your credentials

     Forgot your details?