Peguera

This post is also available in: English

Rejse til Peguera, Mallorca 2017

Indtil 1960’erne, var Peguera blot en mindre fiskeriby, men over de seneste 30 år, har byen og området udviklet sig til et moderne samlingssted for glade feriegæster, der søger alle faciliteter kombineret med uspoleret natur.

Peguera er et af de få områder, der holder åbent året rundt. Når efteråret og vinteren nærmer sig i november, ligger store dele af de mallorcinske badebyer tomme hen, men ikke Peguera. Her fyldes byen med vandre- og cykelglade sportsfolk, professionelle som amatører, desuden har mange tyske og spanske pensionister lejligheder her.

Peguera er placeret i en smuk og rolig bugt, pakket ind i klipper der holder vindene på afstand og skaber en blå-tyrkis lagune af luksus badestrand.Booking.com

Peguera

7.28

Børnevenlighed

6/10

  Aktivitetstilbud

  8/10

   Beliggenhed

   7/10

    Restaurant- og byliv

    8/10

     Strand

     8/10

      Særligt godt hvis du søger:

      • Familier og par
      • Mange aktivitetstilbud
      • Bredt udvalg af restauranter
      • Gode shoppingmuligheder

      Bedste hoteller i Peguera

      Rejseguide til din ferie i Peguera

      Hoteller og indkvartering i Peguera

      I Peguera har du rigtig god mulighed for fantastisk havudsigt fra balkonen på dit hotel. Den gennemsnitlige hotelstandard i Peguera er 3,5 stjerner.

      Hotellerne i Peguera ligger alle dejligt central i byen, lige mellem strandene og den livlige hovedgade i byen – der er hele 75 indkvarteringsmuligheder i Peguera. Se hoteltilbud i Peguera her      Booking.com

      Mad og restauranter i Peguera

      Peguera tiltrækker et internationalt publikum og menukortene i byen bærer også præg heraf. Du finder et bredt spænd af forskellige restauranter og caféer, der alle har meget varierede menukort, uden at glemme de mallorcinske specialiteter.

      Strande i Peguera

      De 3 strande, Platja Palmira, Platja de la Romana og Platja de Tora, dækker samlet set en strækning på godt 1 km, med blødt gyldent-hvidt sand. Alle 3 strande er markere med blåt flag, hvilket betyder, at de er særligt rene og velegnet til børn. Vandet ved strandende i Peguera, er lavt, roligt og klart.

      Aktiviteter i Peguera

      Cykling på Mallorca har altid været en af de mest populære sportsgrene, og Peguera er en oplagt base for dig der søger udfordringer til benmusklerne.

      Du løber aldrig tør for muligheder Peguera, området er kendt og elsket for dets alsidighed og mange aktivitetstilbud. Indenfor kørselsafstand på 15 minutter, kan du nå op til 3 af Mallorcas flotteste golfbaner. Langs den smukke kyststrækning, kan du vandren god halv time, til du når foden af Mallorcas verdenskendte bjergkæde, Serra de Tramuntana. Desuden ligger en af Mallorcas mest populære tennisbaner i Peguera.

      Aktiviteter for børn i Peguera

      Aktiviteterne særligt henvendt til børn er begrænsede i selve Peguera. Nabobyerne er heldigvis spækket med masser tilbud, henvendt til børn og barnlige sjæle i alle aldre. Både vandland, forlystelsesparker, gokart og minigolf er indenfor kort rækkevidde.

      Sightseeing og seværdigheder nær Peguera

      Fra den lille mole i Peguera afgår flere gange dagligt, en katamaran med glasbund der tager dig med rundt om sydvestkysten, hvor du kan nyde Middelhavet og Mallorcas spektakulære klippeformationer, sammen med de mange små grotter og laguner. Katamaranen stopper i en af disse laguner, hvor du kan bade og nyde synet af livet under vand fra bådens glasbund.

      Fra hotellerne kan der arrangeres guidede ture til Mallorcas mest ikoniske seværdigheder og udflugtsmål.

      Indkøb og shopping i Peguera

      Gaden der løber igennem Peguera er kendt som én af sydkystens længste indkøbsgader, uden at indregne Palma. Du finder alt fra lokalt produceret håndværk til high-end mærkevarer i Peguera. Langs stranden, finder du de velkendte beach-shops med alt til strandturen og i byen, en række supermarkeder og mini-supermarkeder.

      Marked i Peguera

      Markedsdagen i Peguera, er hver tirsdag morgen fra kl. ca. 8. Markedet i Peguera er ikke så stort, netop fordi Peguera selv har et temmeligt aktivt handelsliv.

      Bar & Natteliv i Peguera

      Foruden de mange hotelbarer, byder Peguera på mange lystige barer og pubber langs den lange hovedgade i byen. Der er som regel liv og glade dage i byen, uden det bliver for voldsomt. Mange unge der vil feste, starter deres aften her, men smutter hurtigt mod Santa Ponca eller Magaluf.

      Hvor ligger Peguera?

      HUSK DIN ACCÉS APP

      APP REJSEN TIL MALLORCA

      ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter

      Log in with your credentials

      Forgot your details?