Palma Nova

This post is also available in: English

Rejse + Hotel i Palma Nova

Palma Nova er naboby til Magaluf på Mallorcas sydvestlige kyststrækning og byder på en af de mere alsidige solferie destinationer på Mallorca.

Palma Nova er i modsætning til Magaluf, langt mere familievenlig, en god base på det sydlige Mallorca, hvorfra det er let at komme til alle oplevelserne på øen.

Palma Nova er et af de største steder på Mallorca der er udnyttet udelukkende for at skabe rammerne om den perfekte ferie på Mallorca, hvilket ikke gør det dårligere tvært imod giver det gode forudsætninger for en gennemført ferie på Mallorca.Booking.com

Palma Nova

6.94

Børnevenlighed

7/10

  Aktivitetstilbud

  7/10

   Beliggenhed

   7/10

    Restaurant- og byliv

    7/10

     Strand

     7/10

      Særligt godt hvis du søger:

      • Børnefamilier
      • Par og unge
      • Bredt udvalg af barer
      • All-round feriedestination

      Bedste hoteller i Palma Nova

      Sommerferie i Palma Nova

      Hoteller og indkvartering i Palma Nova

      Palma Nova har alt fra små ferielejligheder til store luksushoteller.

      Hvad du skal være opmærksom på i Palma Nova er, at den sydlige ende af området grænser Magaluf, der er kendt som “Little Ibiza” pga. det meget livlige natteliv.      Booking.com

      Restauranter & mad i Palma Nova

      Palma Nova er et udpræget charter-paradis, der tiltrækker turister fra store dele af Europa og Rusland. Derfor er de restauranter du finder i Palma Nova også indrettet derefter, hvilket betyder at alt kan findes. Dog vil hovedvægten af restauranterne byde på hamburgers, pizza og pommes frites som en del af menuen for at passe bedst muligt til de forskellige aldersgrupper.

      Når det så er sagt, skal det også nævnes at Palma Nova området er stort, hvilket betyder, at der faktisk er mange restauranter der tilbyder retter fra både det franske, kinesiske, mexicanske og selvfølgelig det spanske køkken.

      Strande i Palma Nova

      Når du bestiller din ferie til Palma Nova, kan du se frem til nyanlagt strandområde, flotte hvidpudsede hoteller, masser af festlige beach-barer samt aktiviteter for hele familien.

      Palma Nova er det perfekte feriested for både unge og ældre, de tre sammenhængende strande, Son Maties, Playa Palma Nova og Playa des Carregador, giver til sammen over 1 kilometer lang hvid blød sandstrand. Med en gennemsnitlig bredde på 60 meter, er der rig mulighed for både at slappe af, spille beachvolley eller bygge sandslotte.

      Playa des Carregador, som ligger nordligst af de tre strande er den mest rolige, mens den sydligste Son Maties, der grænser mod Magalluf, ofte tiltrækker en del flere unge mennesker.
      Sammen med andre strande i området, er Playa Palmanova blevet tildelt det europæiske Blå Flag og er den bedste strækning hvis du er til vandsport, dykning, kite-surfing eller paragliding, der er rigeligt plads.

      Strandene er meget børnevenlige, der er flot klart vand og langt ud før vandet når navlen.

      Aktiviteter i Palma Nova

      Der venter masser sjov for vandhundene i Palma Nova. En ægte badeby har naturligvis både jetski, bananen, vandcykler, surfing og mange andre sjove forlystelser.

      Palma Nova byder også på Mallorcas største forlystelsespark, det spøjse House of Katmandu. En hel forlystelsespark bygget som et hus på hovedet, med 3D og 5D biograf, interaktive forlystelser og rigeligt med underholdning til alle aldersgrupper i flere timer.

      Desuden ligger Mallorcas største minigolfbane her også. I forlystelsesparken, Golf Fantasia, bevæger du dig rundt mellem vandfald og papegøjer i en stor tropisk skov, lyst op med lys i alle farver.

      Seværdigheder & udflugtsmål nær Palma Nova

      Som en forsad til middelhavets hovedstad, Palma de Mallorca, kåret som verdens bedste by i 2015, løber du bestemt ikke tør for seværdigheder.

      Øen største og mest imponerende seværdigheder, venter blot 15 minutters buskørsel fra dig. Busserne kører hvert 20. minut i pendulfart mellem Palma Nova og Palma de Mallorca, hvor du kan hoppe af næsten lige foran den største seværdighed, katedralen i Palma, Sa Seu.

      Indkøbsmuligheder & shopping i Palma Nova

      Du finder stort set alt du har brug for på ferien i Palma Nova. Her er rigeligt med souvenirbutikker, materialister og lædervarer og supermarkeder. Palma Nova er kun 15 minutters kørsel fra Palma de Mallorca, hvor du rigtigt kommer på storbyshopping og finder alle de nyeste kollektioner fra Madrid og Barcelona, der lander her før det kommer op gennem Europa.

      Bar & natteliv i Palma Nova

      Samtlige hoteller i Palma Nova har bar og tilbyder flere gange ugentligt underholdning med live musik, tryllekunster, dansegrupper og andre optrædener.

      Rundt i byen har du også et bredt udvalg af alt fra klubber og diskoteker, til pubs, karaokebarer og live musik.

      Som sagt grænser Palma Nova og Magaluf op til hinanden, så hvis der er behov for virkelig at slå sig løs, er det her det sker.

      Hvor ligger Palma Nova?

      ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter

      Log in with your credentials

      Forgot your details?