Inca, Mallorca - Rejse og ophold i Inca

Inca rejse -og byguide

Inca, er Mallorcas tredjestørste by. Inca er særligt kedt for sin produktion af læder, som kan købes til meget fordelagtige priser i byens mange outlets.

Med en tur gennem den gamle bydel, eller et besøg på en af ​​de hyggelige Cellers, kan du smage på noget af det bedste mad på Mallorca. Flere velrenomerede kokke, har åbnet deres egne restauranter i Inca med stor succes.

Inca er desuden kendt for sin rige kulturarv og mange arkitektoniske perler, som du ikke behøver være arkitekt for at nyde. En slendretur gennem Incas hyggelige gader, vil med garanti give dig et nyt syn på byen.

Hotel, finca, villa i Inca, find dit ophold

 

 

 

 

Maden i Inca

Timers vandring gennem de mange hyggelige gader og stræder, med shopping og vindueskiggeri, vil kaste sult af sig. Derfor skal du i Inca besøge én af de mange berømte Cellars der findes i byen. En Cellar er en ombygget vinkælder, der fungerer som restaurant med særligt traditionel mallorcinsk mad.

Tæt ved Placa d’Espanya finder du den populære café, Cafe Mercantil – du kan kende den på dens læderstole udenfor. Du skal også besøge en af Mallorcas bedste konditorer, Ca’n Delante, der også ligger tæt på Placa d’Espanya. Gaderne omkring centrum af Inca er proppet med butikker og hyggelige caféer i bedste storbystil, med al den puls og leben omkring som hører med og som er noget af det bedste ved fortovscaféer.

Smukt beliggende i et renoveret palads finder du Can Xesquet tæt på Placa d’ Espanya. Højt til loftet og den minimalistiske og elegante indretning, skaber den perfekte ramme for Joan Rossellos fremragende køkken.

En klassisk højborg for traditionelle mallorcinske anretninger er Ca’n Amer. Antonia Cantallops, en af ​​de bedste kokke på øen, hersker i den rustikke hvælving med de massive vintønder og leverer det lækreste bevis på, at det mallorcinske køkken hverken mangler kreativitet eller smag. Desuden kan et besøg hos Sa Travessa samt Can Ripoll varmt anbefales for et vidunderligt måltid i hyggeligste atmosfære.

Inca byder på både vandring og landevejscycling, som begge er populære aktiviteter i området.

De mange landevje der omslutter byen, fører på kryds og tværs af øen, fra den centrale beliggenhed.

Vandrere kan nyde smukke grønne skovstier og huler fra stenalderen.

Fælles for alle er, at aktiviteterne i- og omkring Inca, er lig med mange kulturelle seværdigheder.

Shopping i Inca

Fodgængerzonen i den gamle bydel tilbyder en bred vifte af kendte tøjmærker såsom Armani, Gucci og Benetton, såvel som nutidige designerbutikker samt juvelerer. Inca er desuden en super by at besøge, hvis du vil se hvad der rør sig fra de unge mallorcinske modedesignere, mange butikker sælger nemlig designernes produkter i moderne butikker, sammen med de nyeste designs fra de store spillere på modescenen, for at promovere tøjet mere. Nogle af disse brands er Amichi og Tous, som er værd at kigge efter. Generelt finder du også lavere priser end f.eks. i Palma de Mallorca.

Sko og lædermode er programmet i Inca og du vil finde mange butikker i den gamle bydel samt en række outlet-butikker langs hovedvejen i det mere kommercielle og mondæne område. Kvaliteten i outlet-butikkerne er selvsagt ikke altid den bedste og priserne er kun en smule lavere end i Palma, til gengæld får du et bredt udvalg indenfor et småt område! Et must er dog outlet-butikkerne Camper og Farrutx, som begge ligger i industrirådet og hvor både pris og kvalitet hænger godt sammen!

Sammen med de utallige moderne butikker, vil du finde veletablerede dagligvarebutikker, bagerier og delikatesseforretninger, der stadig er indrettet i den traditionelle mallorcinske stil af det sidste århundrede. I disse delikatesseforretninger finder du de fineste olivenolier, sobrassada og ensaimadas med det lækreste fyld, såsom englehår (græskar) eller crème de karamel, en læskende fristelse for enhver gourmet-elsker.

Marked

Inca er kendt over hele øen for sit ugentlige marked, som forøvrigt er Mallorcas største af sin slags og afholdes hver torsdag. Her kan du ose dig gennem hundredvis af boder og stande, mens du prutter dig til de bedste priser på lædervarer, tøj, kød, grøntsager og alt muligt andet. En duft af aromatiske hvidløg, frisk fisk, de friske grøntsager, sprød frugt og lækre oliven er konstant i luften og skærper appetitten for ø-inspirerede spisekort.

Begivenheder i Inca

Inca er scene til mange begivenheder året rundt. Den vigtigste er dog Dijous Bo, som afholdes den 17. okober hvert år. Her pyntes byen op til fest og glade dage, som fejres med storstilede shows, koncerter, markedsplads og lækker mad.

Hvor ligger Inca på Mallorca?

Inca ligger dejligt centralt på Mallorca, tæt på både landeveje og motorveje. Regionen her er kaldet El Raiguer, en region kendt for sine markante kontraster med Tramuntana-bjergene på den ene side og de rurale landdistrikter på den anden side. Nabobyerne her er Binissalem, Lloseta, Biniamar, Selva, Campanet og Búger, alle skønne landsbyer der nyder en smuk og rolig beliggenhed.

Lloseta rejse hotel

Selva rejse villa

Campanet rejse hotel

Biniamar, Mallorca, rejse ferievilla

Búger, Mallorca, rejse feriehus

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?