Estellencs

This post is also available in: English

Estellencs Hotel + Guide

Estellencs er en hyggelig lille landsby på Mallorcas smukke vestkyst. Byen ligger i naturskønne omgivelser, med havet på den ene side og Serra de Tramuntana-bjergkæden til den anden side.

Estellencs har meget at byde på, både for dig der skal på aktiv ferie og for dig, der søger naturens egen mediterende effekt.

Beliggenheden af byen, er klart dens største tiltrækningskraft. Hvert år kommer mange besøgende til byen for at nyde naturen og roen i det omkringliggende område, særligt populært er den for vandrere i alle aldre.

Estellencs

7.15

Hotelstandard

8/10

  Aktivitetstilbud

  7/10

   Beliggenhed

   7/10

    Restauranter

    8/10

     Særligt godt hvis du søger:

     • Fred og ro
     • Smuk natur
     • Autentisk ramme

     Bedste sted at bo i Estellencs

     Rejseguide til Estellencs

     De hyggelige stenbelagte gader og stræder giver et klart indtryk af, at her ikke gøres noget aktivt for at tiltrække et nyt publikum til byen. Derimod forsøger man at holde byen æstetisk og original.

     Estellencs byder på et uspoleret Mallorca og en varm og rar ånd i befolkningen, som hjerteligt tager imod alle besøgende. Her er ikke mere end godt 350 indbyggere – alligevel finder du en håndfuld fine hoteller samt en række spændende og lækre restauranter.     Booking.com

     Indkvartering i Estellencs

     I Estellencs bor du på bjergskråningerne, der alle fører direkte til det safirblå middelhav, der bruser op til klipperne. Så vil du nyde den afslappende natur med fortryllende udsigt, nær rustik landsby-charme, så kan Estellencs levere.

     Byen har 3 små hoteller, beliggende i æstetiske gamle stenhuse fra middelalderen. Foruden hotellerne i selve byen, finder du flotte herregårde, fincas og villaer i området.

     Restauranter og mad i Estellencs

     Til trods for sin lille størrelse, har Estellencs et pænt udvalg af små restauranter, hvor du kan nyde alt det bedste fra middelhavskøkkenet. Flere af restauranter og caféerne i byen tilbyder flot udsigt over den lille grønne dal.

     Strand og bugt ved Estellencs

     Cala Estellencs byder på en godt 100 meter lang lille klippebugt, godt et kvarters gå-gang fra selve Estellencs by. Cala Estellencs har en lille tilhørende bar, hvor forfriskninger kan nydes, dog hverken solvogne eller parasoller, da den lille bugt er fint beskyttet af de majestætiske klippesider.

     Cala Estellencs er smuk og malerisk – bestemt et besøg værd med sit dejlige krystalklare vand.

     Aktiviteter omkring Estellencs

     Vandring, cykling, fugleobservation og mange andre udendørs aktiviteter er populært året rundt her fra Estellencs. I sommermånederne kommer mange mennesker endvidere hertil for, at nyde godt af de mange små grotter langs ksyten hvor dykning er interessant.

     Du behøver ikke være professionel fotograf for, at komme hjem med postkort lignende billeder fra ferien, naturen omkring Estellencs med Tramuntana-bjergene i baggrunden gør arbejdet for dig.

     Rundt i bjergene når du forskellige imponerende udsigtspunkter, der giver en fortryllende panoramaudsigt over den stedsegrønne kyst med det safir-blå vand der blusser pop til.

     Seværdigheder og udflugtsmål nær Estellencs

     Den centrale placering af Estellencs, gør det let at nå kendte udflugtsmål som de maleriske byer Valldemossa og Deià, seværdigheder som Sa Granja fincaen eller Santauri de Lluc klostret.

     I lokalområdet finder du Mallorcas ikoniske vagttårn fra middelalderen, Torre des Verger samt naturparken La Reservà de Galatzó.

     Indkøbsmuligheder i Estellencs

     Her er ingen supermarkeder, men naturligvis mulighed for at købe sig til de mest nødvendige ting i byen. Du kan også finde et par små boder i gaderne, hvor der handles friske frugter, grøntsager og lokalt håndværk.

     Hvor ligger Estellencs?     Booking.com

     ©2017 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel, destinationer, seværdigheder, aktiviteter

     Log in with your credentials

     Forgot your details?